Reklama

Reklama

Jennifer Lopez: Poločas

  • USA Halftime
Trailer

VOD (1)

Slavná Jennifer Lopez v komorním dokumentu vzpomíná na svoji pestrou kariéru i život v záři reflektorů, který s sebou přináší obrovský tlak. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (31)

Rimsy 

všetky recenzie používateľa

Oslavná óda na Jennifer Lopez se vrací do úspěšného období přelomu let 2019 a 2020, kdy umělkyně podtrhla svůj výrazný comeback. Dokument však jen těžko kohokoli přesvědčí o jiném názoru, než jaký na JLo už beztak dávno má. Směs nezajímavých zákulisních záběrů a povrchních rozhovorů je tak nakonec zcela zbytečná. Více zde. ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Najviac ma prekvapilo, že JLo sa identifikuje prioritne ako herečka. Nevadí, aj tak je multitalentovaná čavovkyňa a všetko čo robí, robí perfektne. Od tanca, spev až po kauzičky a živenie bulváru. A k tomu všetkému vyzerá tak, že pije krv, nestarne a jej postavu jej môže veľa mladších závidieť. Objektívne tri, ale pozadie nácviku super misky a samotná show tomu dajú jednu navyše. Je fajn vidieť, že Netflix dokáže robiť aj tento štýl dokumentov. 4 z 5 ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Celý dokument by sa dal rozdeliť na dve ústredné roviny: spomienky na kariéru a kapitola "Super Bowl". Mne osobne sa oveľa viac páčilo, keď J.Lo spomínala na detstvo, na jej začiatky, milníky, úspechy i sklamania. Ten ošiaľ okolo Super Bowlu ma až tak nebral a na môj vkus bolo tejto veci v dokumente venovaného strašne veľa času. Oveľa radšej by som sa pozrel na ďalšie spomienky a zážitky tejto latino ikony. Takže celkovo mám z tohto dokumentu zmiešané pocity, ale tak celkovo to ušlo. Na 3* ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Co bylo vylozene do oci je neustale chvastani umelkyne a koukam, ze nektere ostatni komentare zde popisuji stejny pocit slovy "oslavna oda", "nosanek nahoru", "sebestrednost". Rekl bych sebeduvera. Neni mi jasny duvod proc, kdyz ma ve vsem uspech. Asi se tato popkulturni ikona, narocna a panovacna dama boji padu kvuli svemu prekroceni padesatky. A právě o roku 2019 kdy se ji podaril comeback v hlavni roli uspesneho filmu Zlatokopky je dokument. Je chaoticky sestrihany, takze obcas nevite, kde se nachazi. Cely dokument Lopezova take opakuje stejne etnicke reminiscence ,ze pochazi z latinsko-americke komunity (Portoriko), unavne motivacni prupovidky. Bere se extremne vazne. Slovo "Hispanka" zazni snad desetkrat. Nejvice ji pobourilo uzavreni hranic pred prilivem ekonomickych bezencu na jizni hranici prezidentem Trumpem (nez to jeho nastupce po zmanipulovanych volbach pomoci "kuryru" Biden zrusil se slovy "Vsichni kdo mate pocit, ze vam v USA bude lepe,prijdte). Pro Americany je asi vrchol dokumentu vystoupeni Lopezove na finale superbowlu s hispanskymi holcickami v klecuch jako laciny zpusob citoveho vydirani. V tomto vystoupeni ji jde o poselstvi zenske sily a ukazani naplneni americkeho snu. Je to natrasani zenskych partii, pracna a myslenkove prazdna show. Ani tento dokument  nikdy nejde hloubeji pod povrch. Ale je alespon zabavny a inspirujici.. Nadseni Lopezov na nekoho muze pusobit nakazlive. Ma velkou energii. Dokument take v druhem planu ukazuje groteskni povahu moderni slavy. Bohuzel Lopezova ukazuje jen polovinu sveho obrazu."Mam schopnost ovladnout se prede vsemi. Nikdo nepozna jak se citim" rika v zaveru jakoby na omluvu. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Veľká diva, úspešná, no hodnotovo vyprahnutá a pomýlená. Dokument je naplnený sebestrednosťou, kde JLo polovicu času hovorí len o tom, že by mohla získať Oscara alebo nejaké tie filmové ceny. Ona sa videla niekedy hrať? Veď má asi najviac nominácií na Zlatú malinu v histórii. Druhá polovica je čisto o jej kariére a hodnotách, ktoré chce ona presadzovať: boj proti rasizmu, proti zlým bielym mužom, čo ovládajú filmový priemysel, za trpiacu hispánsku komunitu, za ženy, za teplých a nakoniec aj za retarda Bidena a ešte retardovanejšiu zlodejku Kamalu Harris. Toto sú jej "hodnoty". ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (1)

  • Jennifer Lopez a bývalá baseballová hvězda týmu New York Yankees Alex Rodriguez během natáčení tohoto dokumentu po čtyřech letech ukončili své zasnoubení, ačkoli to ve filmu není zmíněno. (Johnny.ARN)

Reklama

Reklama