Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizódy(6)

Obsahy(1)

Odjet omylem autem, které má v kufru spoustu peněz ukradených z banky? Tyhle tři teď čeká pořádná jízda! A lupič, kterého mají v patách, nebude nejspíš jediný problém. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (10)

zdenny 

všetky recenzie používateľa

47 %. Poslední roky jsem si zvykl mít rád polské thrillery na pokračování. Rád jsem okusil i tento a vlastně jsem ho schlamstnul za jedno odpoledne. Ano, chápu, že vizáž je na víc procent, než jsem dal já. Jenomže ta satira, dá-li se to takto nazvat, nedosahuje výšin Tarantinova génia. Jakkoliv se o to snaží. Některé "věci" mi připadaly laciné. Oceňuji ale určitou invenci. Každopádně výběr některých (vlastně všech) postav byl velmi, jak to říct, podivný. V tomto příspěvku nemíním urážet bratry Poláky, protože jejich "Učitel" byl pierwsza klassa. Toto těchto výšin nedosáhlo, A omlouvám se těm, kteří si mysleli, že dám víc. PS: důležité - většina postav mě fakt srala - byli škaredé, nesympatické atd. ()

dominic_joel 

všetky recenzie používateľa

…môj zápis č.17: V zárodku až McDonaghovský námet, ktorý (nielen) vizuálne vykráda The End of the F***ing World. Napriek tomuto faktu avšak viem uznať, že kamera je príjemná (technicky a vizuálne, nie rozprávačky), farby sú môjmu oku milé (hoc kontrast je nie vždy vyrovnaný) a ťažko povediac, či mala produkcia iba zlého strihača, alebo či je chyba na strane kamery, ktorá nenatočila všetko pre plynulý chod. Nakoľko sa občas kamsi my (či aj postava) teleportujeme, občas akcia na okraji obrazu jemne zamrzne a počká si na svoj vlastný záber a niekedy jednoducho len dostaneme suchý záver scény, ktorá zdanlivo gradovala ku… gradácií?! Asi to lepšie napíšem, avšak na budovanie atmosféry a napätia cez sound design, príhodné záberovanie a vhodný strih sa buď to tvorcovia vykašlali, alebo to len jednoducho nevedia. A myslím, že sa jedná skôr o ten druhý problém. V polovici sa pre mňa seriál rozpadol, hoc v prvých dvoch epizódach si ma celkom získal (a to som myslel, že to vypnem hneď na začiatku, ale chcel som dať šancu po dlhšom čase čomusi poľskému). Škaredí ľudia, nesympatické postavy, až priveľmi bulvárna zápletka skze nehodu, ktorá sa však stala skôr, než seriál dostatočne predostrel svoj typ humoru. Čo ma však nadchlo bol zdanlivý koncept dostatočne záživného príbehu, ktorý stojí na pár postavách, aute, lese, hromade dialógov skupinky exotov, ktorí sa absurdnou formou zoznamujú, škodia si a pomáhajú, hoc každý kope sám za seba. Tá idea sa mi neskutočne páčila, keďže natočiť také čosi by stálo iba ozaj dobrý scenár, ktorý by väčšinu budgetu zhltol na natočenie flashbackov. S treťou epizódov sa však toto obrátilo naruby a získali sme ¾ epizódy trvajúci takmer úplne zbytočný flashback na okolnosti vykrádačky… Vo výsledku teda nič moc, avšak určite pre mňa nápaditejšie, než väčšina nadhodnotených seriálov z americkej tvorby. ()

Reklama

klukluka 

všetky recenzie používateľa

Znovu se potvrzuje to, co už na Československé filmové databázi zaznělo od uživatelů mnohokrát: Poláci setsakramentsky umí. To, že to tady aktuálně má jen 49 procent, může být způsobený jedině tím, že se to zatím nedostalo k těm správným lidem. Jinak je to ale nekompromisně dobrý. Kdo si potrpí na absurdní humor a pořádnej bizár, ten si přijde na svý- stejně jako já. ()

DonBraso 

všetky recenzie používateľa

Tahle ujeťárna o 2 miliónech bavila.Stopáž to má krátkou, někdy to je i fakt vtipný a hlavně to má svůj styl. Příběh je rozhodně tak na jednu sérii, i když otevřený okénko tu může být vždycky.Postavy super,na ten kousek času je má hned člověk vcelku přečtený a nejsou tam jen do větru.Tohle se fakt povedlo. Sice občas logika hapruje, ač by se dalo říci,ze právě tou bizarností se spíše za ní skrývá a občas je tam i chyba přímo ve scéně,tak to nemění nic na tom,ze motel byl fajn.90% ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Poľský pokus o priam Tarantinovský príbeh sa mohol viac niesť v štýle End of the f**king world ako v štýle Holiek od červeného stola a mohlo to byť podstatne lepšie, žiadny prepadák to však nie je. Možno trochu viac ako 50%, červené čísla si to však nezaslúži. Na zabitie jedného poobedia postačujúce. ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama