Reklama

Reklama

Walter Mitty (Ben Stiller), nesmelý a večne snívajúci fotoeditor časopisu Life, sa vo svojom jednotvárnom živote len ťažko vyrovnáva s realitou, a preto žije vo svojom vysnenom svete. V ňom sa mení na dokonalého romantického hrdinu bojujúceho za lepší, spravodlivejší svet. Trestá zloduchov, zachraňuje psíkov z horiacich domov a ochraňuje bezbranné ženy. A tiež sa v svojich snoch stáva cieľom obdivných pohľadov kolegyne Cheryl Melhoffovej (Kristen Wiigová), ktorú bez jej vedomia často angažuje do svojich snových potuliek. Prichádza deň, kedy Walter musí precitnúť do reálneho života a riešiť svoje vážne pracovné problémy. Musí vykonať zásadný krok do neznáma a opustiť bezpečný prístav archívu plného negatívov a fotografií, kde sú jeho najväčšími nepriateľmi pomaly padajúci prach a podpichovanie šéfa (Adam Scott). Aby zabránil hroziacej výpovedi, musí nájsť stratený negatív fotografie, ktorá má byť na titulnej stránke časopisu. A kvôli tomu musí vypátrať slávneho fotografa Seana O'Connella (Sean Penn). To však neznamená zavolať si taxík a prejsť zopár blokov. Predstavuje to dobrodružnú cestu okolo sveta, putovanie divočinou a najodľahlejšími kútmi našej planéty, pretože nepolapiteľný fotograf - dobrodruh O´Connell je hviezdou fotožurnalistiky známou neúnavným odhodlaním hnať sa za príbehom bez ohľadu na to, kam ho cesta zavedie. A tak sa Walter musí vydať po jeho stopách naprieč celým svetom. (TV JOJ)

(viac)

Videá (18)

Trailer 3
Trailer 3
D: angličtina T: čeština
02:33
Trailer 2
Trailer 2
D: angličtina T: čeština
02:47
Trailer 1
Trailer 1
D: angličtina T: čeština
02:01

Súvisiace novinky

PF 2014

PF 2014

01.01.2014

Zima dlouhá, léto krátké, Vánoce bez sněhu a v sedmi stupních. Ale uznejme, že na výborné filmy byl rok 2013 štědrý. Rivalové, Gravitace, Star Trek: Do temnoty, V zajetí démonů, Zmizení, druzí Thor a… (viac)

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

Nej filmy roku 2013 dle ČSFD.cz

29.12.2013

Seznam nejlepších filmů roku 2013 dle ČSFD.cz si můžete nechat zobrazit ve specifičtějším výběru Žebříčků, a to i zvlášť pro jednotlivé žánry. V celkovém žebříčku divácké líbivosti vedou s úžasnými… (viac)

Reklama

Reklama