Reklama

Reklama

Maškaráda

(festivalový názov)
Trailer 1

Mladý gigolo podlehne kouzlu svůdného podvodníka pod žhavým sluncem francouzské Riviéry a v jejich hlavách se zrodí plán. Zajdou milenci v honbě za životem v luxusu příliš daleko? (HBO Max)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (3)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Najmodernejšie spracovaná nepriama verzia Nebezpečných známostí je filmom o ľuďoch, akých zrejme nepoznáte a asi by ste ani poznať nechceli. Napriek tomu sa hercom a režisérovi podarilo ich osudy zachytiť tak, že s nimi ich príbehy možno dokonca aj precítite. Nejde o priamo nesympatické postavy, i keď osobne ich motiváciám príliš neverím. Bedosovi sa podarilo skvele zachytiť atmosféru prímorského mesta, avšak asi až príliš dlho trvá, než si uvedomíte, o čo v skutočnosti ide. Dve a štvrť hodiny sú navyše príliš, buď mal režisér vtesnať príbeh do dvoch hodín a viac ho prečistiť, alebo nakrútiť minisériu. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

The French Riviera is a sunny place for shady people.“ (Somerset Maugham). (Konsekvencie príbehu nech si vyvedie každý sám.) So svojou dĺžkou, najmä z hľadiska tempa a niektorých statickejších scén, to Bedos trochu preháňa. Herecký performance dua Pierre Niney / Marine Vacth, podobne ako chémia medzi nimi, je bez nejakých problémov. Osobné hodnotenie: 78% (***) ()

Reklama

Sejkorka 

všetky recenzie používateľa

70% , 3* dolů. Určitě víc, než tady ten průměr 62%. Hlavní role Marine Vacth (jen 17) a Pierre Niney (Pád letu A800) Vedlejší role Isabelle Adjani, a François Cluzet, hvězdy 1. kalibru. Kdyby ten závěr nebyl tak překotný, uvažoval bych i o 4* Rozuzlení přijde a proběhne strašně rychle, musel jsem si poslední 3 minuty pustit znovu Mladý gigolo podlehne kouzlu svůdné podvodnice pod žhavým sluncem francouzské Riviéry a v jejich hlavách se zrodí plán. Podvodnici plán vyjde, gigolo ostrouhá a posedí si i ve vězení. Je to tak, ne všichni padouši jsou v reálu potrestáni. ()

Galéria (15)

Súvisiace novinky

Kdo bude letos soutěžit o Zlatou palmu v Cannes?

Kdo bude letos soutěžit o Zlatou palmu v Cannes?

17.04.2022

Přesně za jeden měsíc, tedy v úterý 17. května odstartuje 75. ročník prestižního mezinárodního filmového festivalu v Cannes. Obří filmový svátek konající se na francouzské riviéře letos oslaví tři… (viac)

Reklama

Reklama