Reklama

Reklama

VOD (1)

John a Jane Smithovci (Brad Pitt, Angelina Jolie) navštívia manželskú poradňu, nedokážu sa zhodnúť ani na tom, ako dlho sa poznajú... Bogota, Kolumbia. Pred piatimi alebo šiestimi rokmi. Pri policajnej razii predstierajú John a Jane sa poznajú, potom sa spolu opijú a skončia v posteli. Stretávajú sa aj po návrate do USA. John sa zverí priateľovi Eddiemu (Vince Vaughn), že si Jane vezme za manželku. O tom istom hovorí Jane svojej priateľke Jasmine (Kerry Washingtonová). O päť alebo šesť rokov neskôr. Manželia Smithovci vedú pokojný domácky život, ale ich vzťah už vychladol. John má vlastnú stavebnú firmu, Jane je riaditeľkou personálnej agentúry. Ich firmy sú v skutočnosti len krycie, obaja predstierajú, ako ich rodinný život baví. V skutočnosti každá z nich aj naďalej vykonáva povolanie nájomného zabijaka. John dostane od organizácie, pre ktorú pracuje, dôležitú zákazku. Má zlikvidovať istého Benjamina Danza (Adam Brody). Rovnakú úlohu dostane aj Jane. Obaja sa – nevediac o sebe – stretnú vo vzájomnej prestrelke, Danz unikne. Šéfovia sa na nich hnevajú a majú preto, aby do 48 hodín zlikvidovali toho, kto skazil akciu, inak hrozí likvidácia im. Pomocou rôznych indícií šokovaní John a Jane zistia, s kým má každý z nich tú česť. Spočiatku doma predstierajú, že sa nič nedeje, neskôr sa začnú ohrozovať. John nájde azyl u Eddieho, Jane zase u Jasmine. Na druhý deň proti sebe vytiahnu všetky svoje znalosti, až sa zdá, že Jane zvíťazila, keď odpálila výťah, v ktorom sa John ukrýval. John ju však prekvapí v reštaurácii, kam spolu radi chodievali. Sú odhodlaní zabiť jeden druhého. Navzájom sa pokúšajú ustavične zabiť, ich naháňačka sa končí v dome, ktorý pri vzájomnom boji totálne likvidujú. Ráno sa prebudia v zničenom dome, kde ich napadne komando, vedené podplateným Eddiem. Konečne odhalia, prečo majú vlastne zomrieť – ich šéfovia zistili, že sú manželia, čo vraj v ich brandži neveští nič dobré. Johnovi a Jane sa podarí uniknúť, ale nie nadlho... (TV JOJ)

(viac)

Videá (3)

Trailer 3

Recenzie (929)

Gemini 

všetky recenzie používateľa

Nějak mě nezalilo to pobavení všemi přehnanými akčními scénami (které mají prý být jen o zábavě a lehce parodické), "druhá Válka Roseových" nepřekoná tu první, ani kdyby ten svůj zbraněmi nacpaný domek srovnali se zemí, Vince Vaughn se tu chová jako šašek, prostě nic extra. Sexy film čistě o zábavě pro mě představují daleko víc Dannyho Parťáci než tohle. Ale protože jsem (nejen) letos viděl spoustu (o dost) horších filmů, a protože těch pět nebo šest jednozáběrových narážek na jiné filmy bylo skvěle vychytaných, je to zasloužených 60%. ()

Lynn 

všetky recenzie používateľa

Přiznám se, že i mně se občas stane, že do kina jdu výhradně dík reklamní masáži a dvěma hollywoodským tvářím z plakátu. V tomto případě mi ovšem dvojka Pitt-Jolie parádně sedla a dvě hodiny čiré popcornové zábavy za tu stovku za lístek stály. Jen avizované odvážné scény se v honbě za nižším ratingem kamsi vytratily :-) Díky bohu jiskření mezi Johnem a Jane zůstalo. Skvělá věc pokud chcete do kina vyrazit s partou přátel, zn.: zábavné a nenáročné. ()

Reklama

RHK 

všetky recenzie používateľa

Zábavná akční komedie s nadupaným rozpočtem plná efektů a navíc s hvězdným manželským párem Brad Pitt & Angelina Jolie. Ve skutečnosti jsou to Takoví normální zabijáci a že si už povídají jen Pravdivé lži, to zjistí po pěti nebo šesti letech na sezení u psychoterapeuta. Při další akci oba zjistí, že nejsou na společné lodi a začíná Vybíjená. Nájemní vrazi je však spojí dohromady a protože jsou Mr. & Mrs. Smith nejen ve střelbě opravdu dokonalí, hvězdný pár Poslední zůstává. K naleštěné podívané hned tři trailery: http://www.csfd.cz/film/116726-mr-and-mrs-smith/videa/ ()

Jara.Cimrman.jr 

všetky recenzie používateľa

"Míříš hůř, než vaříš, miláčku. A to je co říct." Manželské krize mě obvykle nebaví, ale on to společný koníček obvykle spraví. A když "nudní" Smithovi o svém protějšku zjistí, že je to taky zabiják, tak je to nejlepší cesta k vyléčení a nalezení cesty k mé spokojenosti. A jelikož se jedná o cestu lemovanou střelbou, hláškami a sexem, tak si nemám na co stěžovat. Jen mi najednou začíná připadat divné, jak často jezdí manželka na služební cesty, jak mi minule automaticky vyčistila Glocka nebo jak jsem její "mrtvé" rodiče nedávno viděl krýt prezidenta svými těly. ()

tron 

všetky recenzie používateľa

„Zlato, predsa nepôjdeme spať pohádaní.“ Pekné (ale nezaujímavé) telá a vybrúsené akčné scény – čakať od tohto hitu niečo viac, je blbosť. Jolie & Pitt si užili, Vince Vaughn tiež. A ja? Ani veru veľmi nie. Občas som sa zasmial (večera, počas ktorej hrdinovia aj diváci "niečo tušia"), inokedy uznal, že Doug Liman má akciu v krvi (autá, golfové palice, granáty, strelné zbrane, porcelán, päste). Nič viac tam ale nie je. Komerčný úspech tohto akčného sitkomu si vysvetľujem popularitou hereckého obsadenia, určite nie kvalitou (ktorú to nemá, je to len nudná jednohubka). 50 % ()

Galéria (103)

Zaujímavosti (35)

  • Režisér Doug Liman počas natáčania neváhal improvizovať. Keď Brad Pitt (John Smith) nešťastnou náhodou zakopol a spadla mu zbraň, rozhodol sa režisér tou istou situáciou pobaviť aj divákov. A tak do výsledného zostrihu prenikla aj scéna, v ktorej pán Smith nechcene prestrelí čelné sklo auta svojej ženy (Angelina Jolie). (youtoo18)
  • Angelina Jolie (Jane Smith) aj Brad Pitt (John Smith) dostali za svoje úlohy rovnaký honorár vo výške 20 miliónov amerických dolárov. (Fabrinka)
  • 110milionový romantický akčňák od Foxů se vyšplhal na první místo amerického žebříčku s výdělkem 50,3 mil. dolarů za první tři dny (10.-12. 6. 2005). Pro představitele hlavních rolí to byl nejvyšší úvodní výdělek v jejich kariérách. Celkové severoamerické tržby nakonec dosáhly 186,3 milionu, celosvětové pak 478,2 mil. (imro)

Súvisiace novinky

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

08.09.2021

Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge (Potvora) si nakonec v seriálovém remaku akčního thrilleru Mr. & Mrs. Smith o manželském páru špionů nezahraje. Důvodem byly bohužel kreativní neshody… (viac)

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

15.02.2021

Studio Amazon se rozhodlo oživit populární akční komedii Mr. & Mrs. Smith z roku 2005, v níž si tehdy zahráli Angelina Jolie a Brad Pitt. Nově se však příběh zpracuje do seriálu, v němž si hlavní… (viac)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (viac)

Pitt a Jolie u moře

Pitt a Jolie u moře

19.07.2014

Angelina Jolie zahájila svoji režisérskou kariéru před třemi lety dramatem V zemi krve a medu. Na začátku příštího roku uvidíme její válečný životopis Nezlomný, studio Universal už nicméně stihlo… (viac)

Reklama

Reklama