Reklama

Reklama

John a Jane Smithovci (Brad Pitt, Angelina Jolie) navštívia manželskú poradňu, nedokážu sa zhodnúť ani na tom, ako dlho sa poznajú... Bogota, Kolumbia. Pred piatimi alebo šiestimi rokmi. Pri policajnej razii predstierajú John a Jane sa poznajú, potom sa spolu opijú a skončia v posteli. Stretávajú sa aj po návrate do USA. John sa zverí priateľovi Eddiemu (Vince Vaughn), že si Jane vezme za manželku. O tom istom hovorí Jane svojej priateľke Jasmine (Kerry Washingtonová). O päť alebo šesť rokov neskôr. Manželia Smithovci vedú pokojný domácky život, ale ich vzťah už vychladol. John má vlastnú stavebnú firmu, Jane je riaditeľkou personálnej agentúry. Ich firmy sú v skutočnosti len krycie, obaja predstierajú, ako ich rodinný život baví. V skutočnosti každá z nich aj naďalej vykonáva povolanie nájomného zabijaka. John dostane od organizácie, pre ktorú pracuje, dôležitú zákazku. Má zlikvidovať istého Benjamina Danza (Adam Brody). Rovnakú úlohu dostane aj Jane. Obaja sa – nevediac o sebe – stretnú vo vzájomnej prestrelke, Danz unikne. Šéfovia sa na nich hnevajú a majú preto, aby do 48 hodín zlikvidovali toho, kto skazil akciu, inak hrozí likvidácia im. Pomocou rôznych indícií šokovaní John a Jane zistia, s kým má každý z nich tú česť. Spočiatku doma predstierajú, že sa nič nedeje, neskôr sa začnú ohrozovať. John nájde azyl u Eddieho, Jane zase u Jasmine. Na druhý deň proti sebe vytiahnu všetky svoje znalosti, až sa zdá, že Jane zvíťazila, keď odpálila výťah, v ktorom sa John ukrýval. John ju však prekvapí v reštaurácii, kam spolu radi chodievali. Sú odhodlaní zabiť jeden druhého. Navzájom sa pokúšajú ustavične zabiť, ich naháňačka sa končí v dome, ktorý pri vzájomnom boji totálne likvidujú. Ráno sa prebudia v zničenom dome, kde ich napadne komando, vedené podplateným Eddiem. Konečne odhalia, prečo majú vlastne zomrieť – ich šéfovia zistili, že sú manželia, čo vraj v ich brandži neveští nič dobré. Johnovi a Jane sa podarí uniknúť, ale nie nadlho... (TV JOJ)

(viac)

Diskusia

PePiG7

PePiG7 (hodnotenie, recenzie)

Momentalne je taky v telce a kdyz je ta karantena. Idealni doba neprepinat a vychutnat si krasu Angeliny.

Tristan Rafael

Tristan Rafael (hodnotenie, recenzie)

Poslední akční scéna, jak do nich na konci perou olovo a navzájem se kryjí je fakt parádní.. vizuálně, hudebně, ... skvělost :)

Casspy

Casspy (hodnotenie, recenzie)

Tenhle film nikterak nevyhledávám, nicméně když jede v telce (jako zrovna teď:o)) nikdy nemám potřebu přepnout někam jinam:o) To jejich kočkování zkrátka zbožňuju. Abych se bavila nepotřebuju extrémy, v jednoduchosti je krása, jak se říká. Film je vtipný, semtam akční a romantika, byť v trochu jiném podání odzbrojující..:o) (dle mého) Zkrátka co se škádlívá.. :o)

Jestli hledáte romantiku Jane Austenové, akčnost typu Terminátor, složitost jako u Šifry mistra Leonarda, vtip Beana či pohádku ve stylu Můj malý Pony kombinovaný s Popelkou šlápnete nejspíš vedle:o) Nicméně u mě má 5:o)

Lady Jane

Lady Jane (hodnotenie, recenzie)

Tenhle film miluju.. Sexy Brad a Sexy Angelina a jejich historické domácí násilí.. nedivím se, že se ti dva dali ves kutečnosti dohromady, jsou ÚŽASNÍ !

Luigi.K.

Luigi.K. (hodnotenie, recenzie)

Tento film je trapnost nadevse!!! a jeste namyslena Angelina...co na ni vsichni vidite? je hnusna

zupanic

zupanic (hodnotenie, recenzie)

ah jo..dalsi podhodnoteny film....ved je fajn! dam 5 len koli tomu, ze ich ma malo:D!

vilusinska

vilusinska (hodnotenie, recenzie)

tenhle děj byl prostě mdlej,Manželé a každej u jiné agentury a snaží se zabít aniž by o sobě věděli.Pár scének se mi docela líbilo jinak brak.Asi to bude i hercema,ty právě moc nemusím

Red-horse

Red-horse (hodnotenie, recenzie)

děj nic extra, ale pár scén fakt stojí za to, například tango, ale hlavně večeře... "Honey, could you pass me a salt?"

Jamajdzan

Jamajdzan (hodnotenie, recenzie)

Dějová zápletka tohoto filmu není nikterak originální a přestože to Angelině s Bradem velmi sluší tak ani herecké výkony nejsou tajemstvím úspěchu snímku. Z těchto ingrediencí však Dough Liman uvařil tu nejdelikátnější zábavu, ke které se vracím už několik let a vždy mi dovede zpříjemnit život akčně komickou dvouhodinkou strávenou u obrazovky.

bajahor

bajahor (hodnotenie, recenzie)

Jo, sakra to mezi nimi jiskrilo, clovek by se opravdu divil, kdyby se nedali dohromady. Plus dost vtipnych scen, akcni...

POPone

POPone (hodnotenie, recenzie)

Neakční, nedobrodružné, nenapínavé, neromantické, nevtipné a nezábavné, pouze o panu a paní Smithovi

ozonidas

ozonidas (hodnotenie, recenzie)

Jeden z najpocuvanejsich soundtrackov z mojej kolekcie hudby! Assassin tango, bongo bongo... su to neuveritelne dobre veci a snad tou hudbou sa i film pre mna stava nezabudnutelnym. To, ze filmovi kritici tam marne hladaju nejaku hlboku myslienku ma vobec netrapi, u mna je to 5/5. Herci splnili maximum co sa od nich ocakavalo, boli na platne so svojimi cukrovymi tvarickami, sexappeal, akcia, nadsazka je samozrejmostou.

kvn

kvn (hodnotenie, recenzie)

Angelina a Brad....moc krásná kombinace dvou sexy a moc přitažlivých amerických herců docela velkého formátu. Ale kromě Angeliny a Brada se v tomhle filmu nedalo koukat na nic jiného. Je to škoda....očekávala sem trhák a bylo to spíš zklamání...místy mi to přijde až stupidní..

Santek

Santek (hodnotenie, recenzie)

pshimi : Jak to tak čtu tak by se u některých filmů mělo v kategorii uvádět navíc "nadsázka". Pak by bylo vše jasnější. Jestli tohle byla nadsázka tak dost slabá. Rozhodně nestačila na to abych se u toho mohl bavit jako u nadsázky.

Ivettka

Ivettka (hodnotenie, recenzie)

No, ja nevim, co proti tomu mate...Me se to libilo moc...smala sem se od zacatku do konce..:D

Quendi

Quendi (hodnotenie, recenzie)

Je neuvěřitelné, co se může stát, když máte velký rozpočet, po ruce dvě nějvetší hvězdy a celkem sympatický scénář. NUDA! Ale tak zásadní, že mě to u akčního snímku až překvapuje. Navíc nechápu, proč to má přívlastek komedie.

petraso

petraso (hodnotenie, recenzie)

sympatický páreček,to jo...ale bohužel v ( pro mě) průměrném filmu.....

Renton

Renton (hodnotenie, recenzie)

Ish: V tomto filmu není co hledat .. nic tam totiž opravdu není! :)

Vlado_B

Vlado_B (hodnotenie, recenzie)

Jééé, tak toto bola taká fajná blbostička, že až. Niektoré hlášky ma riadne rozosmiali, a keď som pochopil že celý film je recesia, bavil som sa. Inak by som samozrejme zostal z domovejj bitky medzi Pittom a Angelinou a záverečného vystrieľania protivníkov poriadne rozčarovaný. Ale tento film bol fakt celý na srandu a podľa mňa inak ho ani netreba brať. "Oh, come on, it was just a little bomb!" He...

_ksilt

_ksilt (hodnotenie, recenzie)

ja nevim tohle nemlo stavu a proboha maji stale vsichni na te Angeline ?

burnfly

burnfly (hodnotenie, recenzie)

za takovyhle filmy by se melo strilet, nejlepe zezadu do hlavy - totalne stupidni dej, ktery se snazi oba "fesne" protagonisty jen dotalcit do zajimavych situaci a nasleduje strilecka-libacka-strilecka-libacka a stupidni akce pro stupidni americany (preziju asi 50 ran, mam neprustrelnou vestu, vsechny sly tam a ja si vestu proste sundam - vystrilim automaticky glocky a zacnu prebijet mp5, kterou jsem jeste nepouzil - atd.)...pro me osobne jeden z nejhorsich filmu vsech dob a nejhorsi film posledni doby, jediny positivum by se mozna dalo najit, ze se behem nataceni Pitt seznamil s Jolie

 (hodnotenie, recenzie)

zdařilé pokračování, lepší, než samotná jednička... :-)

Lenulinka

Lenulinka (hodnotenie, recenzie)

Nijak mne to nezaujalo. Námět sice dobrý, ale od tohoto filmu jsem čekala mnohem víc. Herecké obsazení mnohdy nestačí...

choze

choze (hodnotenie, recenzie)

Ta přehnanost akčních scén se mi naopak líbila (i když ty útěky Angeliny pomocí různých vystřelovačů lan a podobné těžkotonážní bondoviny si mohli odpustit), ale první půlka mě strašlivě nudila.

bambus32

bambus32 (hodnotenie, recenzie)

Hollywoodská akčni blbost na entou ani sem to nedokoukal do konce protože tak přehnanej film sem už dlouho neviděl blbost no:1

Súvisiace novinky

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

Phoebe Waller-Bridge opouští Mr. & Mrs. Smith

08.09.2021

Herečka a scenáristka Phoebe Waller-Bridge (Potvora) si nakonec v seriálovém remaku akčního thrilleru Mr. & Mrs. Smith o manželském páru špionů nezahraje. Důvodem byly bohužel kreativní neshody… (viac)

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

Pan a paní Smithovi mají nové tváře

15.02.2021

Studio Amazon se rozhodlo oživit populární akční komedii Mr. & Mrs. Smith z roku 2005, v níž si tehdy zahráli Angelina Jolie a Brad Pitt. Nově se však příběh zpracuje do seriálu, v němž si hlavní… (viac)

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

Sci-fi Chaos Walking čekají přetáčky

05.05.2019

Studio Lionsgate najalo režiséra hororů Smrt ve tmě a Lesní duch Federica Álvareze, aby dohlédnul na přetáčky chystaného sci-fi blockbusteru Chaos Walking s Tomem Hollandem (Spider-Man: Daleko od… (viac)

Pitt a Jolie u moře

Pitt a Jolie u moře

19.07.2014

Angelina Jolie zahájila svoji režisérskou kariéru před třemi lety dramatem V zemi krve a medu. Na začátku příštího roku uvidíme její válečný životopis Nezlomný, studio Universal už nicméně stihlo… (viac)

Reklama

Reklama