Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V rodine športového trénera Toma Bakera (Steve Martin), jeho ženy Kate (Bonnie Huntová)a ich početného zástupu detí – dohromady ich majú dvanásť – všetko perfektne funguje do okamihu, keď sa rodičia rozhodnú presídliť z vidieka do Chicaga, kde otec Tom získal vysnenú prácu futbalového trénera v špičkovom mužstve. V rovnakej dobe môže urobiť kariéru aj Kate, ktorá napísala o rodine knihu. Ne neočakávane realizované sny doplácajú však podľa svojho presvedčenia deti, a tak sa doteraz súdržné spoločenstvo začne povážlivo rozpadať. Vydrží rodinné puto všetky katastrofy? (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (149)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

V tejto komédii som si našiel svojich obľúbencov a obľúbenkyne ako Piper Perabo, Tom Welling, Hilary Duff, ale ako komédia je to priemer s jednoduchým dejom, dialógmi, ale je to veľmi milé, zápletky sú úplne jednoduché a všetko predvídateľné, nie nudné, ale ani prekvapivé, je to taká rodinná oddychovka na popoludnie. ()

MRPitivier 

všetky recenzie používateľa

Americký sen střední třídy se zde naplno ukazuje ve své lehkomyslnosti... Rodina s 12- ti dětmi mohla zažít lepší dobrodružství, než potkat Ashtona Kutchera nebo fotbalový tým! Chtělo by to více humorné akce, prostě si nemyslím, že z toho nešlo vytáhnout víc, když možností se nabízí nespočetně! Slabé, nudné a trochu postrádá inteligenci! ()

Reklama

Gilmour93 

všetky recenzie používateľa

Ona má dělohu vytahanou jak tašku na bowlingovou kouli, on přišel s vasektomií pět minut po dvanácté(m). Kdyby se dříve polklo něco jiného, nemuseli by nyní polknout ambice.. Out of real reklama na antikoncepci, která bez odboček směřuje k jasným koncům a vy mezi tou komediální trapností a rodinnými hodnotami přemýšlíte, kdo a kdy stihnul uklidit všechen ten bordel a kolik deka lysohlávek musí kouč Baker denně sníst, aby byl pořád tak dobře naladěn.. ()

shantim 

všetky recenzie používateľa

Mít jako běžný běloch v Sev. Americe dvanáct dětí je naprostá blbost, ale právě na téhle "blbosti" film Dvanáct do tuctu stojí. Každý si asi dovede představit ten "bordel", který takový počet dětí v jednom domě ztropí. Ale Tom Barker (Steve Martin) má nervy ze železa a smečku zlobilů hravě (skoro) zvládne. ()

POMO 

všetky recenzie používateľa

Tuctová rodinná komédia pre mainstreamového diváka. Pekný barák s veľkým bielym psom, sympatický otecko, sympatická mamička, decká vystrájajú hovädiny, a samozrejme ponaučenie, že rodina je to najdôležitejšie. Dôležitejšie než kariéra. Buď niekto visí na lustri, alebo na niekoho strieka bielu penu, alebo nemotorne šibrinkuje s nejakou veľkou vecou a rozbíja pri tom všetko sklenené navôkol. Žiadna snaha prísť v scenári s niečím novým. Prečo by aj mala byť, keď tieto filmy vyžadujú minimálne náklady (žiadne efekty ani veľká výprava) a často dokážu zarobiť viac než vysokorozpočtové akčňáky, pravda. Aspoň že v prípade filmu Cheaper by the Dozen je to všetko profesionálne natočené, vyvážené a chvalabohu i svižné a krátke. ()

Galéria (104)

Zaujímavosti (14)

  • Rodina Gilbertových, podle které je film natočen, měla 6 chlapců a 6 dívek. (HappySmile)
  • Režisér Shawn Levy si ve filmu střihl roličku reportéra, který žádá Toma o vyjádření. (HappySmile)
  • Na začátku filmu Kate odhalí, že název knihy, kterou právě píše, je "Dvanáct do tuctu". Přestože je film volně založen na stejnojmenné knize o skutečném životě rodiny Gilbrethových, nenapsala ji matka rodiny, ale jeden ze synů Frank B. Gilbreth Jr. spolu se svou sestrou Ernestine Gilbreth Carey. Na této knize je založen i film z roku 1950 - Cheaper by the Dozen. (HappySmile)

Reklama

Reklama