Reklama

Reklama

King Kong

  • Česko King Kong (viac)
Trailer 2

Obsahy(1)

Skupina filmárov sa vydáva do Tichomoria hľadať legendárny Ostrov lebiek, na ktorom podľa povestí kedysi žilo gigantické monštrum menom Kong. Výprava, v ktorej sú najväčšími hviezdami excentrický režisér Carl Denham (Jack Black), mimoriadne krásna herečka Ann Darrowová (Naomi Watts) a svojrázny scenárista Jack Driscoll (Adrien Brody), tajomný ostrov naozaj nájde. Monštrum, o ktorom chceli natočiť hraný dokument, stále žije, dokonca spoločne s množstvom ďalších prehistorických monštier. Výprava sa tak mení na zápas o holý život! V najväčšom nebezpečenstve sa ocitá Ann, ktorú unesú miestni domorodci a v rámci tradičného rituálu ju chcú obetovať práve King Kongovi. Ten sa však tvárou v tvár krehkej blondínke zachová úplne nečakane... (TV Markíza)

(viac)

Hrajú

Súvisiace novinky

Připomeňte si začátky kultovních postav

Připomeňte si začátky kultovních postav

13.10.2017

Oblíbené filmové postavy zažívají v posledních měsících hned několikanásobné návraty. Roztomilí mimoňové opět potěšili (nejen) dětské diváky ve třetím dílu Já, padouch. Jason Bourne skládal další… (viac)

Peter Jackson a Smrtelné stroje

Peter Jackson a Smrtelné stroje

26.10.2016

Režisér Pána prstenů, King Konga a Hobita si našel další velký projekt. Tentokrát se ale neujme režie, Peter Jackson totiž postapokalyptické sci-fi Mortal Engines dodá jen scénář a zajistí produkci.… (viac)

Star Wars a Avengers se Serkisem

Star Wars a Avengers se Serkisem

03.07.2014

Král motion-capture Andy Serkis nemá o práci nouzi. Představitel Gluma z Pána prstenů, kapitána Haddocka z Tintinových dobrodružství nebo King Konga ze stejnojmenného remakeu Petera Jacksona sice… (viac)

Návrat Godzilly potvrzen

Návrat Godzilly potvrzen

21.05.2014

Godzilla není v kinech ani týden a už zvládla vydělat přes 200 milionů dolarů. Reboot slavné značky, který je zároveň velkou poctou šedesáti rokům její filmové historie, tak pochopitelně čeká… (viac)

Reklama

Reklama