Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Vědkyně se po drsném rozchodu rozhodne začít nový život v rodném kraji. Její bratr chce, aby prodala rodinný pozemek, a tak ji zkusí přelstít s pomocí pohledného cizince. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (16)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Poľský romkom, ktorý (aj) vďaka produkcii Netflixu sa radí medzi tie tuctové snímky, ktoré „v réžii Netflixu“ za posledné obdobie v Poľsku natočili. Pekné prostredie a sem-tam trochu aspoň na priemernej úrovni natočené scény dokážu aspoň trochu kompenzovať ďalšie negatíva. Zbytočné naťahovanie príbehu do takmer dvojhodinového rozsahu. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

Scaevola 

všetky recenzie používateľa

Upřímně nevím, co si myslet. První polovina se tváří, že jde o zcela šílenou parodii na "guraly" a lufťáky v jakémsi polském Špindlu, ale stačí jedna scéna a najednou jde o romantické drama s pouze lehkými komediálními vsuvkami. Jako by se tvůrci nestihli rozhodnout, čím chtějí snímek udělat, a jednotlivé postavy jim ani mně rozhodování rozhodně neusnadnily. ()

Reklama

misterz 

všetky recenzie používateľa

Čakal som aspoň z rýchlika pripomínajúcu adaptáciu podľa hry W. Shakespeara, no dostal som iba akúsi čudnú zlátaninu romantického lepivého klišé. Presne podľa šablóny Vasiľkovej či Urbaníkovej. Jediné to lepšie čo ma oslovilo, bol ekologický rozmer snímku. Podpriemer. 40/100 ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Horská romantika s ošúchaným scenárom. Ona je nedostupná, on je borec, čo ju chce dostať. Najprv to nejde, ale pozvoľna sa zbližujú. Potom príde samozrejme zádrheľ, ale on sa zase vyrieši. Scenár ako z kopiráku, len prostredie je špecifické: pekné hory, gorali a roj včiel. Ale ten chlapík bol inak strašne nesympatický a celá jeho namachrovanosť liezla skôr na nervy. ()

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Takovej Doktor od jezera hrochů po Polski. A vůbec mě nepřekvapuje, že v tom má prsty Netflix. Ten totiž tu polskou kinematografii posledních několik měsíců pěkně kurví. ()

Galéria (3)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal vo Varšave a Malopoľskom vojvodstve (Poľsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama