Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Okouzlující námořník Jacob se rozhodne zastavit tyranského kapitána a zachránit unesené dítě. Na své misi získá nečekaného spojence v podobě mořské příšery. (Netflix)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (116)

Shakers 

všetky recenzie používateľa

Už s ukážok to vyzeralo zaujímavo a nakoniec mi kvalitu potvrdil aj samotný animák. Potešil ma príbeh zasedený do námorného prostredia plachetníc, kde namiesto Moby Dicka sa lovia prerastené Kaiju obludy. Akcia je celkom dobrá, pekne natočené a miestami to trošku pripomína Pirátov Karibiku proti Krakenovi. Čo ale neberiem za mínus. Dizajn morských oblúd tiež nie je zlý, tvorcovia sa celkom vyhrali, škoda síce, že hlavná potvora ma taký nevinný kukuč ako bezzubý v Ako vycvičiť draka. A keď už spomínam ako vycvičiť draka, tak aj tu sa tvorcovia mierne inšpirovali a ten príbeh je trošku podobný. Záver je taká klasika, ktorá v ničom moc neprekvapí a nič prekvapujúce neponúkne, čo je škoda, pretože ma to bavilo viac menej celý čas. No a ďalšie výrazné plus je hudba. Mark Mancina od čias Tarzana zložil po dlhej dobe ďalší dobrý kúsok, ktorý ma super melódie a výborne ladí. Sea Beast ponúkne fajn dobrodružnú zábavu, ale v závere to mohlo (a malo) byť lepšie. Obľúbený soundtrack: Prelude to the Sea, The Sea Beast, King and Queen. 80% - 4* ()

TheEvilTwin 

všetky recenzie používateľa

Musím říct, že už dlouho jsem neviděl tak mdlou a nezáživnou pohádku. Příběh prostý a nevtahující, postavy nevýrazné a naprosto bez chuti, vizuál průměrný a samotná hlavní příšera mi přišla dokonce vyloženě špatná, bez invence a charakteru. Nejhorší na tom ale je totální absence humoru, protože se zde nehláškuje doslova ani jednou, neusmál jsem se za celý film jedinkrát a přepálená stopáž 120 minut je pro mne už jen završení celé téhle hrůzy. Animáky často nehejtím a očividně si i Sea Beast své publikum najde, ale pro mne jako dospělého je tohle katastrofální záležitost, která nedosahuje ani nejmenších kvalit, jakých by animák dosahovat měl, a když mě film ani po 80 minutách nepobaví, tak je s ním něco hodně špatně. N-U-D-A ()

Reklama

ESNYR 

všetky recenzie používateľa

Krom krásné a vymazlené animačnáí stránky, nemá tato pohádka co nabídnout. Postavy jsou jednorozměrné (kapitán je trochu zajímavá postava, jinak nikdo) a hned co je uvidíte máte jasno. Příběh je, jak už zaznělo, Bezzubka na moři a i když to má celkem zajímavé lokace, hlavně moře je realistické až člověk žasne, tak to opravdu nemá nic co by jeden ocenil. Vtip tu nějaký je ale taky nic co bystálo za pozornost. Děti to asi moc bavit nebude protože se to snaží i o nějaké morálnější a hlubší myšlenky a motivace, což dětem nic neřekne. ()

havLord 

všetky recenzie používateľa

Nemuzu si pomoct, ale prijde mi, ze zde Sea Beast dostava prilis velký čoud. Jeste jsem to nevidel vcelku (a neuvidim, sledujeme to s ani ne 2-letym synem, tj. attention span musky octomilky), ale prijde mi to celkem OK. Atraktivni prostredi, par oblud, dobry casting a fajn hlasky. Pro me to ucel plni dobre, není to nijak detinsky, nebo zbytecne natahovany. V klidu 4 hvezdy. ()

ScarPoul 

všetky recenzie používateľa

Brázdiť moria a oceány, objavovať jeho tajomstvá, čítať o nich...no mám pre takéto veci slabosť. O to viac, keď príbeh ktorý Williams rozpráva je o tom, aké to kedysi bolo, keď more bolo ešte nepreskúmané a údajne ho obývali monštrá. Má to akciu, funkčný humor, ktorý tam síce nie je stále, ale keď sa zjaví, funguje, a aj nejaké to posolstvo. To sa darí tvorcom udržať do úplného konca na uzde. Potom príde zase troška moralizujúceho zla. Ale v zásade mi to nevadilo, lebo zvyšok je vyrozprávaný umne a to práve vďaka tomu, že to celé stojí na charakteroch. Preto možno bude film pôsobiť zo začiatku trošku uťahane, ale na tých trpezlivých čaká plnohodnotný fantasy príbeh s postupným gradovaním a aj uveriteľnými emóciami. Za mňa spokojnosť. A vrátiť sa do toho sveta by mi vôbec neprekážalo. ()

Galéria (13)

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Reklama

Reklama