Reklama

Reklama

Couch

(TV film)
všetky plagáty
Krátkometrážny / Komédia
USA, 2003, 2 min

Obsahy(1)

Adam Sandler vchází do obchodu s nábytkem, aby si zde vybral své nové křeslo, nebo možná jen posedět. V každém křesle na něj však čeká jisté překvapení, a to ne zrovna příjemné. (Marcus.das)

Recenzie (30)

Matty

všetky recenzie používateľa

Ouch! Trapný, hloupý a nevtipný televizní spot Paula Thomase Andersona, kterému nepomáhá ani jeho dobročinný účel. Protože mám ostatní filmy PTA rád, hodnotit nebudu, jakkoli rád bych odpad! fláknul jenom za Sandlera. ()

H34D odpad!

všetky recenzie používateľa

Opravdu nechápu, oč tady kráčí, tento kus hovna je možná hoden Adama Sandlera, ale Paula Thomase Andersona? Zakrývám si oči hanbou za něj... 1/10 ()

M.a.t.t. 

všetky recenzie používateľa

Slabučká Sandlerovka s až jedným, zato však dostatočne trápnym vtipom, ktorej jediným pozitivom je, že bola režisérom Paulom Thomasom Andersonom zostrihaná do krátkeho televízneho spotu :-) ()

MM_Ramone 

všetky recenzie používateľa

Nerozumiem tomu, čo viedlo Paula Thomasa Andersona ku tomu, že sa hrdo podpísal pod tento podivný krátkometrážny úlet. Od režiséra jeho formátu by človek rozhodne nečakal, že vyprodukuje takúto blbosť. Myslím, že dvojminútový minifilmík v podobnej kvalite by som natočil hadám aj ja, úplny laik. Navyše Adama Sandlera som nikdy nemal rád. Vôbec mi nesedí jeho humor a nepáči sa mi ani ten jeho ksicht. Snímok "Couch" som si pozrel len náhodou a dúfam, že už naň nikdy nenatrafím. * ()

Deimos 

všetky recenzie používateľa

YouTube/// Obsazení 2/10 Děj 2/10 Hudba 4/10 Efekty 1/10/// +2 minuty se budete koukat na Sandlera (teda jestli ho máte rádi), dobré zvuky -černobílé, nekvalitní, krátké, bezeslov/// Trapný pokus. Ze Sandlera nový mistr Bean nebude. Měl by raději zůstat u svých filmů./// Celkem 22%/// ()

Aljak odpad!

všetky recenzie používateľa

Od Sandlera sa dá čakať asi fakt čokoľvek, no toto nebolo ani zaujímavé, ani vtipné, ani výstredné... Proste nič - jedine poriadne trápne! :( ()

ad

všetky recenzie používateľa

ty dvě minuty se snad ani jako film brát nedají, jde jen o skeč, který někomu může přijít k chuti někomu ne... proto nehodotím, kdo má rád Sandlera (o režii tentokrát opravdu nejde), ať se koukne a naopak ()

Reklama

Reklama