Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Patryk (Mateusz Banasiuk) zapĺňa prázdnotu v láske po manželkinom odchode Renaty (Aleksandra Popławska) v spoločnosti milenky v koži anjela - Sandry (Julia Wieniawa). Tá spojí jeho osud s pasákom Alfiem (Cezary Pazura), istou záhadnou zásielkou a dvojicou bláznivých gangstrov (Sebastian Stankiewicz a Bartek Firlet). Keď Patrykovi príde na pomoc jeho brat, otec Mariusz (Mariusz Drężek), všetko sa ešte viac skomplikuje. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (1)

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Poliaci sa pokúsili o mafiánsku komédiu a tak je to akési spojenie blbcov zo Sám doma s ešte väčšími hlupákmi s Blbý a blbší, obohatené o biblické citácie a symboly v hojnom počte, pričom cieľom má byť výsmech z kresťanstva podporeného aj sexuálnymi scénami, s kým iným ako Poplawskou, za hrania Tichej noci v pozadí. A ešte je tu mrdačka do zadku akože vo vtipnom šate a jedna mŕtvola. Vtipnosť však tomu chýba, zasmiať sa nie je v podstate čomu a výsledkom je pokladničný prepadák s asi desatinovou návštevnosťou v kinách oproti očakávaniam. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (3)

  • Film sa natáčal vo Varšave a v obci Stare Babice (Poľsko). (Arsenal83)
  • Tvorcovia označili za svoje záchytné body filmy bratov Coenovcov a Pulp Fiction (1994). (Arsenal83)
  • Režisér Mariusz Kuczewski o motivácii filmu: "Chceli sme vytvoriť film, ktorý bude predovšetkým skvelou zábavou pre divákov. Niekde medzi riadkami vás však pozývame na malé zamyslenie. Ukázaním nevyspytateľného osudu postáv sa budeme divákov pýtať, či to, kým sú a ako žijú, závisí od nich, od náhody, alebo možno od vyššej moci." (Arsenal83)

Reklama

Reklama