Reklama

Reklama

Do dobrých rukou

  • Turecko Sen Yaşamaya Bak
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Je na dítě sama, proti smrtelné nemoci nemá šanci a strach o budoucnost jejího tvrdohlavého šestiletého syna jí nedá spát. Pak ale narazí na milého svobodného chlápka. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (9)

genetique 

všetky recenzie používateľa

Tureckí tvorcovia seriálov o 17tej sa pod krídlami Netflixu postarali o príjemné prekvapenie. Jednoducho  vtesnali námet 836-dielnej telenovely do jedného príjemného filmu, ktorý netrhá nervy prvoplánovou tragédiou, či melodramatickými výlevmi početných scén. Áno, dá sa to. Konečne film, pri ktorom som sa manželke nesťažoval na výber. A to je v kombinácii týchto žánrov veľká vzácnosť. 75%. ()

Danikaa 

všetky recenzie používateľa

Opäť jeden krásny turecký film. Začiatok bol taky nemastný, neslaný, ale potom sa to krásne rozbehlo. Od polovice mi už oči plávali. Veľmi pekne spracovaná dráma, ktorú trochu odľahčili rozhovory Cana s Feritom a ich spoločné akcie. Pocit smútku, striedali pocity radosť a nádeje. Páčilo sa mi zakončenie tejto drámy. Určite si to niekedy ešte raz pozriem. Kaan Urgancioglu je výborný snáď v každej úlohe. Konečne dostáva zaslúžený priestor. ()

Reklama

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Asi tak do polovice to pôsobí ako typické klišé s námetom "umieram a hľadám niekoho, kto bude dosť dobrý pre moje dieťa". Až som nechápal, z čoho vzišlo také vysoké hodnotenie. Ale potom to prišlo! Parádny zlom, ktorý by som rozhodne nečakal a celý pohľad na dej to razom zmení. Zrazu to už nebola klišoidná romanca, ale dojemná a pôsobivá love-drama. Ale aj tak mi tam akosi chýbalo, čo vlastne Firta viedlo k tomu rozhodnutiu v tej retrospektívnej vsuvke. Bez toho to bolo také neúplné, a pritom tam stačilo vsunúť aspoň nejaký 3-minútový "monológ", kde by sme sa to dozvedeli. Ale inak pekné, len škoda toho prvotného náporu klišé, ktoré ten film dosť ťahalo dole. 3* ()

FildasCZ 

všetky recenzie používateľa

Smutné, ale realita ukázky žen zamilují se do týpka hazjlíka, kdy ví, že to je otec jejího syna lže svého synovi i jemu. Po zjištění se dělá, že já nic já muzikantka. Pro náctileté asi koukatelné a jak někdo psal lepší, jak to mít v 800 dílech, ale za mě to byla typická romantárna, kdy to bohužel konči trochu špatně. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Romantic-based film v centre s jedným krutým dramatickým prvkom. Vo filme vystupujú známe tváre „úspešných“ tureckých soap seriálu, na čele so sympatickou hereckou Asli Enver. Príbeh, ktorý síce neobsahuje také prvky, ktoré by skúsený divák nepoznal, ale vďaka „tureckému pocitu“ (a „tureckým šatám“) to predsa len vypadá trochu inak. Osobné hodnotenie: 75% (***) ()

Reklama

Reklama