Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(3) / Epizódy(24)

Obsahy(1)

Charlie a Nick řeší to samé co většina puberťáků. Jsou každý z jiného těsta, ale i tak se spřátelí a brzo zjistí, že k sobě možná cítí něco víc. (Netflix)

Recenzie používateľa Trevor k tomuto seriálu (10)

Srdcerváči (2022) 

Na kratučkú chvíľu som uvažoval epizódam popridávať po 1* a rovnako tak celkovému hodnoteniu, lebo - čuduj sa svete - súdruhom z Netflixu došlo že stereotypy o zlých bielych otcoch a dobrých kakaových rodičoch ktorí chápu inakosť svojich detí ako ich predostreli v Sex education vadí ešte aj samotným rodičom detičiek, ktoré sú teplučké ako radiátor a ani tak ich neodvrhli. Dokonca súdruhovia z Netflixu nijako neurazili kresťanskú vieru a to už je čo povedať. Korektné čiernobiele páry ostali, pochopiteľne aj tenisky Vans, nechýbali cca 9 ročné dievčatá ktoré riešili či sú lesby alebo nie (.-D) ale seriálu patrí obdiv. Jednak herec čo hrá Charlieho má uši vyťahané tak ako keby ho pri indickej fajke za ne ťahal bojfrjend pri každej príležitosti a treba uznať že je to celkom milé, napriek tomu že som statočným držiteľom titulu homofób rocku na tejto databáze už niekoľko stoviek komentárov :-D. Tajne som dúfal v niečo v štýle End of the F***ing world, dostal som podstatne lepšie, ale aj teplejšie Sex education. Málokedy čítam komentáre iných a o to menej sa k nim vyjadrujem ale jednu z epizód som okomentoval v štýle že mnohí ľudia budú ľutovať že toto nebolo natočené v čase ich dospievania a ajhľa, spomína sa to tu. Mne to nechýba, mne stačil heterosexuálny Baywatch a Beverly Hills a aj tak by som teraz do amerického fastfoodu žrať nešiel. A zaujal aj druhý komentár že kohosi prekvapuje že človek si nepozrie o čom je seriál a potom ho hnevá že je o radiátoroch. Nuž, neviem aké máš IQ milá moja, ale napadlo Ťa že dotyčný použili funkciu Netflixu nechám saprekvapiť a táto agitka im tak trochu zámerne vybehla? Zlatým klincom seriálu je nepochybne výzva mladým aby sa to nehanbili povedať. Pravda, ak s tým vyjdete von vyhýbajte sa niektorým miestam najmä v nočných hodinách. A to je z mojej strany naozaj priateľská rada... ()

Seznámení (2022) (S01E01) 

Liberálny fanatizmus alebo ako vychovať čo najviac buzerantov...ako človek nad tým už musí plakať, zaujímal by ma názov jediného seriálu z produkcie fanatikov z Netflixu v ktorom by boli iba heterosexuálne a rasovo nezmiešané páry...títo fanatici robia úplne presne to isté čo ich oponenti. Iba na margo toho ako dnešnej "pokrokovej" generácii títo fanatici vymyli zvyšky mozgov ktoré mali...homosexuáli žili aj v Sovietskom zväze, aj v komunistickom Československu a nikto ich nezatracoval. Keď však budú považovaný za nadradených normálnym párom zdegenerovaný liberalizmus dosiahne presný opak a každý ich bude nenávidieť. A o tom to možno celé je... ()

Polibek (2022) (S01E03) 

Pre tínedžerov a pre staršie homoklády ktoré mrzí že teraz nemajú 15 a celý svoj život strávili v hetero manželstve po ktorom pochopiteľne nasledoval rozvod nadpriemerný seriál, rovnako ako pre 50nikov ktorí vystupujú na zoznamkách ako mladší jedinci s túžbou zaryť sa hlboko do mladého zadočku. Pre obyčajného diváka typický Netflix korektný bulšit ktorý rovnako ako Sex education nemá čo ponúknuť. Okrem krátkych epizód. Chúďatko Charlie bude nakoniec opäť šikanovaný a tak bude splnená povinnosť rôznofarebných teplých párov a šikany a je obrovský predpoklad že sa ešte objaví prísny biely otec (zrejme u Nicka) a nezabudne sa na bububu kresťanov. Ak by tomu tak nebolo tak to bude obrovské prekvapenie. ()

Šikana (2022) (S01E07) 

Vzájomná "bitka" stredoškolákov uvedená pod názvom šikana je mierne zavádzajúca. Súdruhom z Netflixu by niekto konečne mohol vysvetliť čo to šikana je a akým predsudkom by sa mali vyhnúť. Tak po prvé, pri šikane sa obeť nedokáže brániť. Proste vie že je to nad jej sily. Po druhé nepravdivá je predstava súdruhov že obeťou je šprt. Tož ja ako čistý jednotkár som dostal zníženú známku zo správania za šikanovanie spolužiaka ktorý dvakrát prepadol. Ale povedzte, príde za Vami teliatko ktoré viac ako rok šikanujete a chce aby ste ho preskúšal z ekonomiky lebo sa chce prihlásiť a opraviť si známku. Že učil sa celé poobedie doma. A ten debil aj tak dostane 5ku :-D. A tým pádom padá aj ďalší predsudok súdruhov z Netflixu že starší šikanujú mladších. To moje 16 ročné ja si za obeť vybralo už dospelého spolužiaka. Už vtedy som išiel proti prúdu :-D....Inak Charlie maá v skrini milión rôznych tenisiek ale Nick má stále, úplne nečakane na labách tenisky značky Vans. Tieto nenápadné Netflixácke skryté reklamy... ()

Přítel (2022) (S01E08) 

Ten koniec je asi tak prirodzený ako kozy Pamely Anderson, ale povedzme...hlavne že Nick nesklamal a ešte aj na pláži mal tenisky Vans :-D :-D ()

Série 2 (2023) (S02) 

V dnešnej heterofóbnej dobe keď neoliberálna fašistická agitka prenasleduje heterosexuálnu menšinu na každom kroku tento bulšit vyznieva ako riadny trapas...dokážete si vôbec predstaviť seriál venovaný čisto heterosexuálnej menšine? A tomu aby ho ponúkal fašistický Netflix? :-D :-D ()

Ať to všichni vědí (2023) (S02E01) 

Čo má na tomto 80%? 95% užívateľov ktorí to hodnotili má menej ako 15. Nielen vek ale aj IQ. 3/4 stopáže na sebe zaľúbená dvojica čumí, zvyšnú štvrtinu si píšu cez IG...aj keď sa súdruhovia z Netflixu neúprosne ešte snažia o šírenie liberálnej agitky je to úplne zbytočné, lebo aj tak zhruba 14 ročného chlapca vo vlaku k tomu aby zdvihol zrak od šachu ktorý hrá v mobile je iba zadok dvoch slečien zhruba v jeho veku, nakoľko bolo teplo a tak sa pohľad na ne v jeho mozgu takmer vyrovnal sexu :-D Snaha o globálne oteplenie spoločnosti však zlyháva a keď to už pochopil aj dedo Soroška z nadácia zatratenej spoločnosti a z EU Ropy radšej utiekol hľadať teplejšie krajiny tak to o niečom svedčí... ()

Výzva (2023) (S02E04) 

Potešilo najmä zobrazenie intelektu súčasnej mladej zdegenerácie počas chôdze Taa...napadlo niektorého zo zarytých fanúšikov spočítať koľkokrát si počas jednej epizódy Nick s Charliem povedia ahoj potom čo sa nevideli neuveriteľné dve sekundy? :-D ()

Žhavý den (2023) (S02E05) 

Hej je pravdou že taký cucflek narobí v autobuse plnom dorastencov a ich fanúšičky rozruch, ale hovoriť o tom že by teenageri mali rozum asi ani netreba, oni majú iba mozgy :-D Môj otec je Francúz a hovorí so mnou iba po francúzsky, ale na messangeri mi pre istotu píše po anglicky...ccjb ()

Vadí nevadí (2023) (S02E06) 

Zabuchnutými dverami Charlie ukázal pravú tvár a možno to považovať za najlepší moment seriálu, nakoľko sa ukázalo kto koho v skutočnosti nenávidí... ()

Reklama

Reklama