Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Nick a Tao se porvou s Harrym a Charlie má pocit, že Nickovi až moc komplikuje život a taky zanedbává dobrého kamaráda Taa. (Netflix)

Recenzie (2)

fixaman 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zatím s přehledem nejslabší díl celé série. Tvůrci se definitivně trhli od komixové předlohy a začali si děj upravovat podle libosti, což se bohužel projevilo spíš negativně. Snad to finále spraví. ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vzájomná "bitka" stredoškolákov uvedená pod názvom šikana je mierne zavádzajúca. Súdruhom z Netflixu by niekto konečne mohol vysvetliť čo to šikana je a akým predsudkom by sa mali vyhnúť. Tak po prvé, pri šikane sa obeť nedokáže brániť. Proste vie že je to nad jej sily. Po druhé nepravdivá je predstava súdruhov že obeťou je šprt. Tož ja ako čistý jednotkár som dostal zníženú známku zo správania za šikanovanie spolužiaka ktorý dvakrát prepadol. Ale povedzte, príde za Vami teliatko ktoré viac ako rok šikanujete a chce aby ste ho preskúšal z ekonomiky lebo sa chce prihlásiť a opraviť si známku. Že učil sa celé poobedie doma. A ten debil aj tak dostane 5ku :-D. A tým pádom padá aj ďalší predsudok súdruhov z Netflixu že starší šikanujú mladších. To moje 16 ročné ja si za obeť vybralo už dospelého spolužiaka. Už vtedy som išiel proti prúdu :-D....Inak Charlie maá v skrini milión rôznych tenisiek ale Nick má stále, úplne nečakane na labách tenisky značky Vans. Tieto nenápadné Netflixácke skryté reklamy... ()

Reklama

Reklama