Reklama

Reklama

Návrat do vesmíru

  • USA Return to Space
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Elon Musk a inženýři ze SpaceX mají za úkol dostat astronauty NASA zpátky na Mezinárodní vesmírnou stanici. Revoluce v cestování do vesmíru je tady! (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (24)

DJ_bart 

všetky recenzie používateľa

Ty vidíš Elona Muska jako geniálního vizionáře. Já vidím Elona Muska jako egocentrickýho bambilionáře a novodobýho strýčka Skrblíka, který místo toho, aby za 40 miliard dolarů ukončil chudobu a hladomor, si koupí Twitter. My nejsme stejní...... #sežertebohatý ()

Tomas_PO 

všetky recenzie používateľa

Najprv som sa pozretiu zdráhal, keďže nie som aktívny sledovateľ Muska. No hodnotenia a ľahká prístupnosť (Netflix) ma nakoniec prikovala k telke počas dlhých 128 minút. Elon je zjavne zjav, či až blázon, v pozitívnom slova zmysle. Je vôbec možné, že jeden jediný človek (samozrejme má obrovský tím) vie dať 'dole' aj taký kolos, akým je kozmický program USA? A od piky postaviť spoločnosť, ktorá do vesmíru vzlietne a aj sa vráti, možno dokonca už so železnou pravdepodobnosťou? Človek, ktorý si rád 'zahulí' a má rád Star Wars, vedie kozmický program, na ktorom stojí celý západný svet. Je to o to viac absurdné, že práve kozmické programy sú tie najkonzervatívnejšie. A je zrejme aj EGO, ktoré už dosiahlo na zemi všetko, a tak sa proste pustil do vesmíru. Ale aj takých zjavne potrebujeme. Holt, technologický mág, veď koniec koncov, všetko je o peniazoch. A zostrojiť raketu, ktorá sa vráti, sama pristane a tým znížiť náklady na prevádzku tak, že sú lety udržateľné, to je základ budúcnosti. Aj by som už začal veriť, že sa mu skutočne podarí pristáť aj na Mars. Výborné spracovanie. ()

Reklama

argus123 

všetky recenzie používateľa

Elon je borec. Vizionar 21.storočia, a je super že sa ludia ako on ešte rodia. Iba vďaka nemu je zvýšeny zaujem o dobývanie vesmíru, on odštartoval sukromne startupy kde si sukromne spoločnosti stavaju vlastne kozmicke rakety, on vyšlapal chodníček po ktorom teraz další jeho následovníci chodia. Treba mu držať iba palce. A komunistov ako bart_ ignorovať, zosmiešňovať, argumentačne likvidovať, jedinou brzdou vývoja bol a bude komunizmus. Ak toto čítaš ty smrad rudý v diskusií som ti zanechal pozdrav barte :D Ty vidiš Elona ako egocentrickýho bambilionáře, ja vidim komunistu ktoreho treba vyhodiť z helikoptéry ! :D ()

PaTeXx 

všetky recenzie používateľa

Máme tu další Elonův dokument a ani tenhle mě ze židle neodpálil. Nebylo to zlé, ale poprvé se začalo něco dít až zhruba po hodině filmu, do té doby to byl jen souhrn letů SpaceX a NASA z let minulých. Druhá polovina už byla o dost kvalitnější. "I believe luck is the best superpower. If you can have any superpower, luck is the one you'd want." ()

scroochy 

všetky recenzie používateľa

Dokument o testovací misi DM-2, při které v lodi Crew Dragon od SpaceX poprvé letěli astronauté. Dokument shrne historii SpaceX a vznik programu Commercial Crew a dále se primárně věnuje přípravám a průběhu mise DM-2, při které dva astronauti NASA otestovali Crew Dragon a strávili dva měsíce na ISS. Přiznám se, že jsem se trochu nudil, ale to bylo asi tím, že jsem se jako velký fanda SpaceX nedozvěděl skoro nic nového. Laik si to asi užije víc. ()

Galéria (21)

Reklama

Reklama