Reklama

Reklama

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (5)

SeBig odpad!

všetky recenzie používateľa

Zase klasickej MekDonouhůf posčr, kecy a nakonci rodinná hantýrka. To, co se děje v tomhle filmu se děje v žumpě. ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Pokračovanie amatérskej série o drsnom nájomnom zabijákovi pôsobí veľkolepejšie v tom ohľade, že je tam viac známejších ksichtov a viac ochotníkov v pozadí. Ale akonáhle má dôjsť na niečo viac ako statickú kameru zaberajúcu hovoriaceho herca, tak je to tragédia s komickými efektami a komplet všetkým. Som zvedavý, ktorý herec z BH 90210, sa objaví v treťom diely. Niekto zo štábu má evidentne pre ten seriál slabosť. 2/10. ()

Reklama

Heywood 

všetky recenzie používateľa

Má to takovou ztrnule napjatou atmosféru a je to tak nudné, až by to mohlo být skutečně ze života. Lumpové, co jim jde o kšeft, hloupá radní, nešťastná kazatelka, co věřila v nereálný sen, urputný policajt, co doma jí studenou jitrnici a je sám a sám. A profi-vrah, který má morální dluh za záchranu života a dokonce má cosi jako svědomí (tady realita pokulhává, to tihle lidé nemají, ostatně politici také ne.) A tak se čeká 95 minut, zda to bude podle očekávání (zlo dostane na prdel a hodní se budou objímat), nebo to bude ze života a zůstane z filmu jen nepříjemný pocit. Jinak herecké výkony jsou průměr, soudtrack pod průměr, námět okoukaný, a hlavní hrdinka 'tak blbá, že už si přejete, aby ji někdo sejmul. To asi cílem tvůrců nebylo, ale "výroba klaďasů" vyžaduje ducha nikoliv pózy. A tenhle film je doslova propózovaný. 45% ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Pomalu plynoucí akční drama a thriller, nízkorozpočtová frančíza s nudnou zápletkou a špatnými hereckými výkony. ()

Galéria (13)

Zaujímavosti (2)

  • Natáčanie filmu prebiehalo v americkom štáte Washington, predovšetkým v meste Spokane. Natáčalo sa 3 týždne, od 22.1.2021 do 12.2.2021. (Real Tom Hardy)
  • Prvý útočník, ktorý si na zbraň nasadzuje tlmič, ho v nasledovnej scéne v lese už nemá. (Real Tom Hardy)

Reklama

Reklama