Reklama

Reklama

Krycí jméno: Císař

  • Španielsko Código emperador (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Tajný agent dostane za úkol zkompromitovat dokonale čistého politika a musí se rozhodnout, jestli ještě uznává nějaké hranice, které prostě nepřekročí. (Netflix)

Videá (3)

Trailer

Recenzie (14)

5_stars 

všetky recenzie používateľa

Tosar urcite umi lip ale jenom na  51% to neni. Sledujeme policistu, ktery na objednani sezene "kompro" a ted dostane ukol jedno primo vyrobit a to uz je pres jeho "moralni" level. Netusime jaka presne hra se tam hraje a ani on netusi, ze by mohl byt obeti i on sam. Slovo thiller je mozna moc ale nemyslim si, ze by to bylo nudne jak nekteri pisou. Co se jim nepovedlo je konec. Skonci docela v poklidu a obycejne, takze takova trochu pachut zklamani jako kdyz ma slivovice "ocas" ( ale klidne si das dalsi). ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Tak 20 minút bolo cisárskych, kedy človek mal aj záujem, očakával nejakú veľkú zápletku. Nakoniec sa však z toho vykľul Caesar šalát, vysušený a bez šťavy s krutónmi, na ktorých si vylámete zuby. Tak ako si vylámali scenáristi, ktorí nedokázali priniesť ani chvíľku nepätia a v opojení vínnym octom priniesli kyslý záver, teda kyslosť do tváre diváka, ktorý venoval filmu skoro dve hodiny. ()

Thomas_xxxxx 

všetky recenzie používateľa

To bola taká zlátanina, kde som vôbec nemal prehľad, čo sa tam deje, iba som na to pozeral a ničomu nechápal. Španieli poslednú dobu tvoria nehorázne odpadové thrillery. Ani som to nedopozeral, lebo sa to proste nedalo. Aj tá jedna hviezda, čo som dal, je asi veľa, ale nechcel som byť taký krutý. Ušetril som aspoň 30 minút svojho života. ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Korupcia, pozorovanie mocných (a „budúcich mocných“) ľudí a nachystanie pascí na nich, aby sa z nich stal „náš človek“. Praktiky tajného agenta a jeho týmu, kde hranice takmer neexistujú. Niektoré možnosti, ktoré príbeh (a scenár) ponúka, neboli dostatočne využité. Dynamika filmu je pomalšia, ale ku zvolenej koncepcii v podstate pasuje. Luis Tosar je fajn, ale miestami by mohol byť výraznejší. Nádejný záver bez skutočnej sily. Osobné hodnotenie: 72% (***) ()

Reklama

Reklama