Reklama

Reklama

VOD (1)

Komediálny thriller, v ktorom sa Louis Garrel, hlavný herec a zároveň režisér, inšpiroval vlastným životom. Keď sa Abel dozvie, že jeho matka sa chce vydať za muža zatvoreného vo väzení, spanikári. Za pomoci svojej najlepšej kamarátky Clémence sa ju pokúsi ochrániť, nech sa deje čokoľvek. Chvíľa, keď sa s novým nevlastným otcom Michelom zoznámi, ho však prinúti zamyslieť sa a možno aj zmeniť názor. (Film Europe)

(viac)

Videá (3)

Trailer 1

Recenzie (15)

pepo 

všetky recenzie používateľa

Nevinný je dobrý film. Ide o príjemný žánrový crossover, ktorý vo svojich vrcholných pasážach vie byť naozaj vynikajúci. Často je ale “iba” zaujímavý. Našťastie nemá problém udržať pozornosť a dokáže zabaviť rovnako ako prekvapiť. V dobách, keď Hollywood prešľapuje na mieste a sklamáva jeden blockbuster za druhým, má ale šancu potešiť. Aj vďaka striedmej dĺžke. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Film so zmiešanými žánrami, istý čas burleska, istý čas krimi, potom dráma... Zrelá matka zaľúbená do väzňa a jej syn, u ktorého zápach pilníka v torte vzbudzuje predsudky. Film určený širokej verejnosti, ktorá má vylúdiť smiech, ale takým skromnejším štýlom, nie je to komédia pri ktorej človek stráca dych. ()

Reklama

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Francúzka soft komédia, kde na prvý pohľad z kladných postáv sa stanú „záporné“ a pôvodne záporné postavy viac-menej zostanú na rovnakej úrovni. Jednohubka, ktorú miestami spríjemní dvojica Louis Garrel / Noémie Merlant a ich „improvizovaná“ scéna v „reštaurácii“. Osobné hodnotenie: 70% (***) ()

Ivi06 

všetky recenzie používateľa

Louis Garrel je bezesporu nositelem velkého talentu. Jakožto režisérovi se mu povedlo svěže zkombinovat rodinné drama s loupežnou romantickou komedií. A jakožto herec je něčím velmi unikátní. Jeho výjimečnost spočívá v tom, že je velmi nenápadný, ale zároveň zapamatovatelný a neskutečně uvěřitelný ve výrazu a v emocích. Velmi citlivě hraje starost o svou matku a nejlepší kamarádku, a zároveň je velmi přesvědčivý v té nedůvěře k novému partnerovi své matky. Ty samé kvality můžeme pozorovat i u všech jeho hereckých kolegů. Především ale vyzdvihnu Noémie Merlant, která je zde úžasně roztomilá, sympatická a i když je šíleně prdlá, tak je prostě uvěřitelná. To všechno spojené s neotřelým scénářem plného komických ale i dramatických scén dohromady tvoří film, který stojí za to vidět, a nejen jednou. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Príjemný závan starej francúzskej školy, až si za dobrých hercov dosadzujete nesmrteľné legendy francúzskeho filmu. To však nie je treba, Zem, Garrel a ženský ansábel všetko zvládajú na jednotku. Skutočne sa však dej rozbehne až v polovici, pričom akcia kaviár a jej príprava mohli pokojne zabrať viacero minút a osobne bolo rozuzlenie pre mňa miernym sklamaním a dôvodom pre konečné mierne nadpriemerné hodnotenie. Nie som skrátka so záverom uzrozumený a potešil by som sa, ak by existoval alternatívny koniec. ()

Galéria (6)

Zaujímavosti (4)

  • Film sa natáčal v Lyone (Francúzsko). Obdobie natáčania trvalo od 29. novembra 2021 do 22. januára 2022. (Arsenal83)
  • Režisér Louis Garrel sa rozhodol spolupracovať s Noémie Merlant po tom, čo ju videl vo filme Paríž, 13. obvod (2021), kde sa Garrelovi páčila jej ľahkosť a hĺbka. Garrel podľa vlastných slov v nej „vycítil niečo klaunské, čo chcel vyniesť na povrch“. (Arsenal83)

Reklama

Reklama