Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nelegální drogové plantáže jsou postřikovány chemickou látkou Dromax prolétávajícími letadly v protidrogové iniciativě organizované zkorumpovanými vládními úředníky. Místo zabíjení rostlin se farmáři mění v zombie mutanty. (JasonCZ)

Recenzie (3)

Kusko.t2 

všetky recenzie používateľa

Vcelku milý, prakticky bezrozpočtový zombie trash Charlesa McCranna, je jeho jediným a tým pádom aj najznámejším hororom, produkovaným v roku 1979 ako fanúšikovská pocta žánru určená na pobavenie. Istá paralela "Bloodeaters" sa nepriamo ponúka napríklad v porovnaní s o rok starším Raimiho kraťasom WITHIN THE WOODS. Oba sú to veľmi nízkorozpočtové projekty s úzkou “hereckou“ základňou tvorenou známymi a blízkymi osobami z okolia režiséra (plus v tomto prípade nejaký ten komparzový tmel okolo), lokačne totožný výber ústredného miesta filmu – hustého, rozľahlého lesa s chatrčou uprostred, a evidentne aj krátky filmovací čas, ich spájajú istou paralelou. Ten základný rozdiel je v tom, že "Bloodeaters" je vďaka svojej filmovej dĺžke rozťahaný a neponúka prakticky žiaden originálny nápad. Jednoduchá zombie rovina ťažiaca z lacného a umierneného gorefestu uprostred lesa, neoplýva zásadnejšou atmosférou, dynamickými kamerovými nájazdmi, ani špeciálnymi efektmi vyzdvihujúcej kvality. Koniec koncov je to film z dielne právnika, ktorý vyštudoval "Princeton Unviersity“ a “Yale Law School“, neskoršie pôsobil ako viceprezident finančnej spoločnosti “Marsh & McLennan Companies“ so sídlom v New Yorku – konkrétne v budove “World Trade Center“, ktorú bohužiaľ aj s ním 11. septembra 2001 zlikvidovali teroristi. Jeho "Bloodeaters", známejší pod názvami ako “Forest of Fear“, prípadne “Toxic Zombies“, je to jediné filmové, čo po ňom zostalo. Prostredníctvom znovuvydania “Toxic Zombies“ vracia v roku 2007 už v remasterovanej podobe na DVD úder späť. Nezmyselnú vraždu dvoch unáhlených agentov pri výkone svojej služby, vláda opláca použitím experimentálneho pesticídu DROMAX, rozprášením na ich hippiesacke zhulené hlavy. Zadupanie pod zem, nie je ale také jednoduché. Opäť si to odserú ako inak obyčajní ľudia. ### Vo Veľkej Británii sa film dostáva na trh zásluhou distribučného štúdia “Monte video“ v novembri 1982. Jedná sa o Uncut verziu, ale bez použitia úvodného slovného epilógu. V novembri budúceho roku je už video sťahované z trhu zásluhou cenzorov z BBFC, ktorí “Forest of Fear“ umiestnili na zoznam tzv. Video nasties. Na území Británie nie je odvtedy k dispozícii film na domácom trhu, a to až doteraz. ()

LION-MR.T 

všetky recenzie používateľa

Bloodeaters bych zařadil k solidnímu lesnímu hororu s nějakým zvláštním make-up no zvlášním,dobrými lekačkami,pobýháním po lese,s herci,kteří moc zkušeností s herectvím neměli,ikdyž jsem nějaké ještě viděl i v jiných filmech. Zajimavostí je ,že režisér je i hlavní herec a nepamatuju si jestli se na filmu podílel i jinak a se jedná o jeho jediný film a,už zemřel. Tedy podle filmografie tady na csfd. Škoda,film mě osobně zaujal,tehdy se mi to trochu zdálo jako předchůze Evil Dead,ale jenom trochu. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Lacné, amatérske - v tom horšom zmysle slova, ale hlavne nudné. Vlečie sa to ako leňochod, neponúka žiadne napätie, nevyvoláva hrôzu a niesu tu ani žiadne známky po gradácii deja. Nieje to strašidelné, je to STRAŠNÉ. ()

Reklama

Reklama