Reklama

Reklama

Utekaj a strieľaj

  • Česko Utíkej a střílej (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Po tom, čo Ray zanechal život plný zločinu a násilia, je z neho napravený dobrák, ktorý si užíva pokojný rodinný život na predmestí Salton Sea. Keď sa však odhalí jeho minulosť, Raya vydierajú, aby vykonal poslednú prácu a prevzal záhadný balík. Po smrteľnom podraze sa ocitne zranený a na úteku pred nemilosrdnými zabijakmi, ktorí sa nezastavia pred ničím, aby získali to, čo má. Teraz, keď životy jeho blízkych visia na vlásku a nebezpečenstvo hrozí na každom kroku, je Rayovou jedinou nádejou využiť svoju násilnícku minulosť, aby prežil. V púšti za mestom Ray uniká skupine nemilosrdných zabijakov pod vedením excentrického mafiánskeho bossa Graysona. Hoci nájde útočisko u záhadného dobrého samaritána, čoskoro je Rayovi jasné, že sa dostal do pasce niekoho ešte nebezpečnejšieho, než sú vrahovia, ktorí ho prenasledujú. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (23)

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Christopher Borell pre svoj režisérsky debut čerpá z viacerých zdrojov, možno najbližšie však má Quentina. Scenár je klasický a predpovedateľný, avšak motivácia (druhého hlavného) nepriateľa je už „trochu out of line“. (Žeby myšlienky Marvelovského multiverzumu začínajú dostávať sa aj do úplne iných filmov?) Postavy s jednoduchými cieľmi a charaktermi. Na budúce odporúčam zvoliť trochu kompaktnejší scenár a lepšie (hravejšie) dialógy. Osobné hodnotenie: 68% (**) ()

Radiq odpad!

všetky recenzie používateľa

Takhle to dopadne, když necháte film natočit jakousi Boreliózou. No byla to strašná slátanina. V hlavní roli Ben Milliken, což je jakejsi unylej klon Ryana Reynoldse, kterej vypadá jak středoškolskej hráč amerického fotbalu a ne jak bývalý vězeň. V úvodní scéně, když má ještě vousy, vypadal jakž takž drsně, ale co se v tom filmu děje, to by nevysmrkal ani pihovatej slimák Gazďa. Největší záporačka se jmenuje Obuvnice a i když jsou tam z ní všichni připosraní, nemá v tom prakticky žádnou roli, takže ji raději ani neukážou. Druhej největší kápo Richard Kind je asi úplně blbej, stejně jako členové jeho pochybného "gangu". A pak jakejsi osamělej pouštní vyvrhel Brad William Henke, kterej si toho záporáctví užije nejvíc... ale proč? Co to kdo to? To nemá vůbec žádnej směr. To je jenom tupá blbost, která vždy skončí v nějaké slepé uličce. Jak kdyby děj vymýšleli za pochodu. Onehdá jsem v jednom seriálu viděl scénu, kde pacient v ordinaci strašně moc prděl a tento film je přesně to, co ten pacient vypouštěl. Hrůza, odpad, ostuda. ()

Reklama

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Jebe? To čo bolo? Debilko ktorého vraj povesť predchádza sa za celý film nezmôže na nič iné len nechať sa streliť do bachora, stúpiť do pasce na medveďa, nechať sa ojebať šušlavým sbskárom a recitovať text z predčítačky. Človek myslel, že to bude nejaká lacná Ritchieovka z wishu za pár halierov, ktorá sa neberie vážne, ale tento výplod chorej hlavy sa bral tak smrteľne vážne, až mi pár krát padla huba na podlahu. Do toho extrémne nevydarený výber hercov, takúto bandu hnusných a nesympatických zúfalcov som už riadne dlho nevidel a ten hlavný tragéd z hlavou ako zemiak, to je kapitola sama o sebe. Navyše to je celé poňaté do žltého filtru a jediné čo tam vynikne sú vybielené zuby debilka, ktorého už dúfam v žiadnom inom filme neuvidím. Jedna hviezda za šušlavého jeba so zbierkou anime postavičiek, mal tam pár svetlých momentov. ()

Lupes 

všetky recenzie používateľa

Tak jasně že to má být Tarantino! Jen tomu chybí... Tarantino. Nicméně scénář je skvostný a v ledasčem připomíná klasiku tohoto žánru. Chtělo to méně papundeklu, patosu a rodinných scének. Také trochu střihu. A lepší režii. Ze sr...ek poslední doby byla tohle paradoxně ta nejmenší. ()

Mamlas 

všetky recenzie používateľa

Sice jsem se doklikal do konce, ale pořád nevím, zda to bylo myšleno jako nevydařený pokus o komedii nebo to tvůrci opravdu mysleli vážně. Jinak děj je hloupoučký a dosti nesmyslný, dialogy jsou jako z pera nepříliš důmyslného žáka základní školy. Vévodí tomu celému jakýsi šmudla s vynalézavostí MacGyvera po lobotomii, nesmrtelností Chucka Norrise, maskulaturou Toma Cruise a charisma Petra Nečase, který většinu času prokulhá v jakési fabrice. (13%) ()

Galéria (10)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčelo se v americkém státě Nové Mexiko. (Rominator)

Reklama

Reklama