Reklama

Reklama

Diamantový plášť

  • Česko Diamantový plášť (viac)
Trailer

Isabel a jej rodina sa ujmú matkinej vily na mexickom vidieku, kde sa stretnú s dlhoročnou gazdinou Mariou. Odkedy však Isabelina matka odišla, nič už nebolo také ako predtým, kedysi krásne udržiavaný dom je teraz holý a zanedbaný. Isabel a jej manžel sa od seba vzďaľujú a ich deti sa o nich čoraz viac obávajú. Zmiznutie Mariinej sestry spôsobilo, že rodina sa ocitla v núdzi, čo prinútilo jej členov zapojiť sa do kriminálnej činnosti s Adanom, synom miestneho policajta. Isabel sa rozhodne podniknúť nebezpečnú výpravu, nedbajúc na vlastné deti ani na varovania gazdinej, že nerozumie tomu, ako to v chudobnejších oblastiach Mexika chodí. (Film Europe)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Už keď som bol na služobnej ceste v Mexiku, vždy ma akosi zaujímalo, ako sa žije v tých chudobnejších štvrtiach mexických miest aj vidieka a počul som o tom mnohé historky. Tento film aspoň čiastočne načrtáva, ako to tam funguje a vo svojej podstate ide o vskutku zaujímavý námet. Snímok ale dosť značným spôsobom zráža dole ten artový spôsob prevedenia, ktorý mi do danej témy absolútne nesedel a niekedy som mal pocit, že je to dosť odfláknuté. Trošku je to škoda, lebo určite to malo svoj potenciál, naopak takto je to len priemerný film, na ktorý pomerne rýchlo zabudnete. 55 % ()

Reklama

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

Též jsem nechápala co jako má dít.Záběry kamery po celou dobu budily dojem, že  kameraman usnul.V jednom z posledních záběrů krouží kamera kolem herečky , ale přitom jsou zvuky, že mimo záběr se něco děje. .A konec už mi přišel že kameraman i režisér byli v rauši. ()

JitkaCardova 

všetky recenzie používateľa

K nevydržení svévolně "umělecké" v tom smyslu, že jednotlivé záběry a scény jsou útržkovité a enigmatické a záměrně divákovi všemožně ztěžují pochopení, co se jimi chce vyprávět za příběh, a do toho se náhodně mění tempo, bezdůvodně zpomalené sekvence střídají chaotické scény, pohyb, tma, nezřetelnost. Výsledný dojem z filmu mám stejný, jako bych se místo na film dívala na nepřehledný dvouhodinový trailer k němu a nebyla schopná si z něj nic s jistotou poskládat, protože právě tak to autoři chtěli, ale bohužel také aniž by od toho chtěli nebo z toho uměli dostat ještě něco víc. (Be2Can, Kino Petrohradská, s Lí.) *~ ()

Galéria (8)

Reklama

Reklama