Reklama

Reklama

Do srdce

  • USA Heart Shot
Krátkometrážny / Akčný / Romantický
USA, 2022, 19 min

VOD (1)

Obsahy(1)

Krátký film, ve kterém mladý zamilovaný pár Nikki a Sam plánuje společnou budoucnost. Všechno pak ale ohrozí Nikkina minulost. (Netflix)

Recenzie (4)

Marcos22 

všetky recenzie používateľa

Film o letní queer romanci, která se záhy promění v nečekaně třaskavou záležitost. Podařená a originálně pojatá žánrově rozmanitá krátkometrážní podívaná. 🙂 (17.02.2022) ()

Trevor 

všetky recenzie používateľa

Mladý sebavedomý dvojfarebný párik, teplý ako radiátor, v ktorom sa tá tmavšia polovička chystá na výšku a tá biela polovička kradne a v batohu nosí zbraň sa polovicu tohto filmu oblizuje. Potom tá svetlejšia klitorisáčka svojimi trojkilometrovými veľkými pyskami vymláti 150.227 agentov, pochopiteľne iba mužských. Keď jej skríži cestu agentka klitorisáčka už to nie je také jednoduché...a potom cestuješ vlakom, kde dve mladé sebavedomé klitorisáčky vo veľkom debatujú o životne dôležitých veciach že čo si večer jedna z nich oblečie, pochopioteľne tieto nesmrteľné alfasamice nemajú rúška, veď kurva prečo niekomu nenakaziť rodinu, snažia sa vystúpiť z vlaku ako prvé a pochopiteľne sú tak jebnuté že sa ani jednej z nich svojim klitorisom nepodarí otvoriť dvere a sú celé v čiernom, women in black. Nuž čierna síce zoštáhľuje, ale jedna z nich mala ric širšiu ako Swarzneger ramená...moja nekupuj čierne veci aľe nežer už teľo... ()

Reklama

Reklama