Reklama

Reklama

Úsmev, prosím!

  • Slovensko Bláznivá dovolenka v Grécku (viac)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Thierry je presvedčený, že to najlepšie už má za sebou. Keď mu jeho manželka, Claire, oznámi, že ho opúšťa, zničený sa rozhodne vziať svoju rodinu do Grécka, kde pred 20 rokmi strávili svoje najlepšie rodinné prázdniny. Oficiálne chce stráviť posledný týždeň s deťmi, kým ohlásia rozchod. Neoficiálne dúfa, že získa späť svoju manželku. No pri pokuse obnoviť ich iskru by sa mohla popáliť celá rodina... (Continental film)

(viac)

Recenzie (6)

Anderton 

všetky recenzie používateľa

Príjemná letná francúzska komédia, od ktorej dostanete asi presne to, čo očakávate. Podľa námetu by mohlo ísť aj o bergmanovskú drámu, ale tu sa na vážnosť nikto nehrá a tým pádom ide skrátka len o tú zábavu a životné múdra, napríklad ako prekonať manželskú krízu po 25-rokoch, nedostanete. Nie je tu síce vyložene odzbrojujúci fór, ale ani trápny, nebodaj fekálny, akoby sa tvorcovia sami rozhodli, že ich dielo bude každý vnímať ako priemerné, v lepšom prípade mierne nadpriemerné. ()

kluzo 

všetky recenzie používateľa

Dost necharismatičtí herci hrající nevtipné trapáky, celkem nudný děj, stupidní dialogy, nezajímavá režie, slovenský dabing... Syn a otec, králové trapáků... ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Neviem, či viete :) ... ale podobné typy komédií tu už boli. Francúzi aj napriek dosť značnému žmýkaniu podobných myšlienok vedia do komédií pridať niečo svojské a niečo, čo prinesie divákovi príjemnú náladu a hlavne potrebný úsmev. Aj toto je letná rodinná žánrovka, ktorá ponúkne množstvo klišé scén, ale ktorá na druhej strane pobaví a nedeľné poobedie môže byť hneď lepšie. 60 % ()

mapollam 

všetky recenzie používateľa

Čokoľvek sa stalo s francúzskou komédiou, nestalo sa dobre. Herci bez charizmy a bez komediálneho talentu? To sa tradovalo o Nemcoch. Nechápem. ()

Reklama

Reklama