Reklama

Reklama

Láska a pouta

  • Južná Kórea Love and Leashes (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Nejdřív omylem odhalí kolegovo pikantní tajemství a pak se s ním dá dohromady. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (20)

Sinecod 

všetky recenzie používateľa

Podivné. Hodně se to vleče, koukala jsem na pětkrát!! než jsem to konečně zhlédla celý. Nijak zvlášť se v těchto praktikách nevyznám, ale přišlo mi to hodně přitažený za vlasy. Vlastně mi vůbec nebylo příjemný na to koukat a nebylo to tím tématem, nemyslím, že bych byla nějak zvlášť puritánská, ale stylem, jak se k němu přistupovalo, tak lehkomyslně a hódně povrchně. Hvězda navíc za to, že se něco takového v korejské mainstream produkci vůbec objevilo. ()

xxmurphyxx 

všetky recenzie používateľa

Roztomilé, miestami vtipné, miestami trošku trápne a neškodné asi ako môj prvý sex. Každopádne nádherne a esteticky natočené s nádhernou Seohyun a sympaťákom Joon-young Lee. Nie som fanúšik toho typu filmov a veci ako 50 odtieňov šedej a podobné úlety s radosťou preskakujem, ale keďže mám slabosť na Kórejské filmy, krásne ženy, krásne kórejské ženy, neodolal som. A rozhodne neľutujem. Aj napriek trošku kostrbatému rozjazdu sa z toho vykľul veľmi solídny počin, ktorý pre nás môže pôsobiť trošku detinsky, predsa len u nás nejaké trápne ostýchanie a dvorenie dávno nie je in a každý/á vie, že prvé rande začína riadnym skullfuckom v aute za mesačného svitu, aby sa nepovedalo, že chlapi nie sú romantici, ale aziati sú jednoducho trošku iná mentalita. Film má v podstate jednoduchý príbeh, nemá vyslovene čím prekvapiť, človek sa nemá nad čím zamýšľať a tak môže kľudne vypnúť mozog a sústrediť sa na obrazový orgazmus pred sebou. Celé je to parádne natočené s dôrazom na oboch hlavných hrdinov a citom pre detail. Najme šteklivé scény sú, čo do vzhľadu jednoducho luxusné, esteticky vymazlené, zamerane na detaily a maličkosti, ktoré tomu dodávajú ani je tak erotický ako skôr umelecký feeling. Toto je neškodná, trošku, ale naozaj len trošku pikantná romantická komédia, kde sa netreba báť nejakých lacných primitívizmov, vulgárností či fekálneho humoru ako v prípade USA produkcie, čo je pre mňa veľké plus. Žiadne holé cikule ani ovisáky tu nehrozia a ani nechýbajú. Zato kopa záberov na dokonalú tvár Seohyn, či jej luxusné chodidlá. Tak toto ja môžem. Za mňa ideálny film pre fajn večer vo dvojici. Myslím muž a žena. Teda muž a žena ako partneri. Nie brat a sestra. Ani syn a matka....aj keď... ()

Reklama

TonyHawk94 

všetky recenzie používateľa

Na úvod hneď podotknem, že z mierne podobne ladenej tematiky typu 50 Shades of sh*t a ďalšie tieto hollywoodské nezmysly som nevidel, preto nemôžem s ničím porovnávať. Film hodnotím tak, ako som ho videl. A teda, bol to vcelku netypický (pre mňa aj celkom originálny) romantický príbeh o dvoch ľuďoch s veľmi podobným menom, vďaka čomu vznikne drobné nedorozumenie a (dominantná) hlavná hrdinka (skvelá a krásna Seohyun - tichá voda brehy myje ;)) odhalí BDSM chúťky (submisívneho) hlavného hrdinu, až sa začnú v tejto veci stretávať, a... začne sa aj vzťah prehlbovať. Napokon z toho vzišla nevšedná zmeska najmä romantiky a komédie, a v menšej miere aj miernych zvrhlostí a drámy, no stále to bolo v norme, aby z toho nikto nezostal pohoršený. Sympatická dvojica hl. hrdinov s dobrou chémiou, viaceré vtipné momenty, na ktorých som sa schuti zasmial a celkovo - osviežujúci pocit, keď si uvedomujem, že som sa pri tomto filme nenudil. Obzvlášť kredit za to, že sa na takúto tematiku tvorcovia odhodlali (v komentároch o tom viacerí písali, že takéto explicitné témy su pre Kóreu ešte stále mierne tabu - o to lepšie, lebo priniesli pekný pohľad s dobrým príbehom so skvelým koncom :)). Vo finále mi chýbal len silnejší moment, ktorý by vyvolal katarziu, a viacej hudby (to málo, čo jej tam bolo - tá bola perfektná). Dávam tomu 4* a po prípadnom opätovnom zhliadnutí prehodnotím. ()

Athree 

všetky recenzie používateľa

Prvně jsem se na to tvářil, že co to ten Netflix zase splácal, pak jsem si ale uvědomil, že je to vlastně korejský film, i když jsem si to moc neuvědomoval. Nemám obvykle rád americký vliv do asijské kultury, ale tady to poněkud i fungovala. Ano, je tam hodně WTF momentů, ale kdo má rád korejskou kinematografii, tak jim to protentokrát odpustí, zasměje se a půjde spát. ()

HanzoBureshi 

všetky recenzie používateľa

Žádná sláva, žádná katastrofa. Tento snímek se stal náhodným výběrem na zabití času. Bohužel na tento žánr moc nejsem, ale na druhou stranu jsem chtěl vidět, jak je na tom právě Jižní Korea. Je to takové naivní WTF, které ale nijak nenudilo a byly tu jisté situace, které se zdály docela super povedené. V některých scénách hrál i dost slušně povedený soundtrack Hlavní dvojice se zdála super a byla sympatická. Příběh je takový ehm, jako u podobných filmů, což je už asi klasikou. Je to prostě taková úchylárna, na kterou se nelze nijak zlobit, ale nic rozhodně nedá. Zhlédnutí ale rozhodně nelituji. Mé hodnocení: 5/10 ()

Galéria (30)

Zaujímavosti (1)

  • V 6. minutě filmu hlavní ženská postava Jung Ji Woo (Seohyun) pije pivo Pilsner Urquell z plechovky. (Sinecod)

Reklama

Reklama