Reklama

Reklama

Last Radio Call

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pri policajnej akcii v opustenom nemocničnom areáli zmizne bez stopy policajný dôstojník David Serling (Jason Scarbrough). Na mieste sa nájde iba jeho služobná kamera. Jeho parťák, ktorý vyviazne bez škrabanca na tele a ujmy na zdraví, si na nič nepamätá. Davidova žena Sarah (Sarah Froelich) sa nemieni zmieriť so situáciou, že jej manžel zmizol bez stopy a nikto k tomu nemá čo povedať, a preto sa vydá na vlastnú päsť, spoločne s kameramanom, vypátrať, čo sa vlastne stalo. (sochoking)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (15)

Astaroth12 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia z mnohých variácii na Grave Encounters a podotýkam strašne lacná a nezaujímavá. Tento film je úplne bez nápadu a aj keď sa hrá a v mnohom i kopíruje Grave Encounters, k tomuto filmu sa nepriblížil ani po technickej stránke a po tej atmosférickej už vobec nie. Je značne chaoticky a lakačky sú tu spravené len zvukovými efektami a aby som zamedzil tomu, že stále som siahal po ovládači, tak som radšej zvuk znížil a tým bolo aj po hlúpych lakačkách. A vobec mi to nevadilo. Herecky to bolo tiež zúfale a najviac ma iritovala pravé hlavná ženská postava, bolo vidieť, že ju to vobec nebaví. Atmosféra skoro nulová, herci slabučký a len sem tam nejaká uškriekaná babizna v sprievode hlučnej hudby, čo mna mimochodom po nejakom čase začalo otravovať. Je veľa podobných filmov a niektoré sú oproti tomuto extratrieda. Slabé 2*. ()

Marze 

všetky recenzie používateľa

Nizkorozpoctovy horor. Zapletka je dobra, ale provedeni mohlo byt lepsi. Je tu plno klise, ale alespon je to kratke. Par zabavnych scen se najde. 30%. ()

Reklama

SpicyNugget 

všetky recenzie používateľa

Při policejní akci v opuštěné nemocnici zmizí policista David Serling. Na místě se najde jen jeho kamera a jeho kolega si z té noci nic nepamatuje. Případ byl uzavřen, Serling je prohlášen za ztraceného. Tomu ale nevěří jeho žena Sara, která si přehraje poslední záznamy z kamery manžela… Tváří se to jako real document, real found-footage, ale právě to, že je to nahrané, působí tak lacině a amatérsky. Některé efekty byly až moc průhledné. Byla to nuda, příběh nezáživný, hlavní herečka mi nebyla sympatická. Jednu hvězdu dávám za finále, to trošku nabralo grády, když už nic. ()

MickeyStuma 

všetky recenzie používateľa

Subžánr found footage se tímto snímkem bohužel už po námětové stránce zdá být vyčerpaný. Motivy jsou stále stejné a i když to po tvůrčí stránce vypadá dobře a husí kůži během sledování ve tmě a v naprostém tichu vyvolat dokáže, i tak už nemá šanci se vymanit z naprosté předvídatelnosti. Režisér a scénárista Isaac Rodriguez sáhl po něčem, co prostředím silně připomene Grave Encounters (2011). Jednoduchý příběh je však jasný. Manželka ztraceného policisty během noční prohlídky opuštěného objektu se snaží zjistit co se stalo a vydává se do inkriminujících míst, kde se samozřejmě začnou dít věci. Found footage se vždy prezentuje na bázi skutečných událostí potvrzující se objevenými filmovými záznamy, ze kterých je jakoby sestříhán film. Nejinak je to tedy i u tohoto snímku. Filmové záznamy natočila ona manželka policisty mající ve finále vypadat jako vlastní dokument či publicistika nebo snad i něco jako videoblog, kde přímo do kamery odvypravuje své pocity a vůbec všelijaké myšlenky. Jinak vše natáčel někdo, kdo jí při pátrání doprovázel. Stopáž snímku je dostatečná na vytvoření patřičné atmosféry. Nutně nudný začátek, který u domácího videa prostě je, se postupně a pomaloučku v dané záhadologii vyvíjí do té správné roviny napětí a hrůzy. Kazí to však právě ta předvídatelnost, takže pokud například někde něco zavrže či bouchne a kamera zamíří na dané místo, na sto procent tam někdo bude. Potenciál snímek má, jen přišel s křížkem po funuse. Vzhledem ke zpracování vedle ostatních ale ostudu neudělá. ()

Flopik 

všetky recenzie používateľa

Kopírka snáď všetkého čo sa dá, začne to ako prekliata nemocnica a úprimne aj som sa potešil, že to bude niečo ako Grave Encounters. Film sa však vydal úplne inou cestou, extrémne nudnou a nemocnica prišla v posledných 10 minútach. Herecky amatárske, scenár nulový a po hororovej stránke nuda. Keby sa tak film držal tej nemocnice, nedostaneme síce nič originálne ale popravde po  dlhšej dobe by som čistú ducharinu ako spomínané Grave prijal s nadšením. 1* za posledných 5 minút, tie boli oproti zvyšku filmu skvelé, príšera vyzerala skvelo a preto nechápem prečo dostala priestor až na konci, aj to na pár sekúnd. Rozhodne nedoporučujem. A ako kolega píše podobné s Blair Witch ? Maximálne tak tým, že je to FF. ()

Reklama

Reklama