Reklama

Reklama

Summering

  • Veľká Británia Summering
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Je posledný víkend prázdnin a letná bezstarostnosť sa pre štyri školáčky a nerozlučné priateľky chýli ku koncu. Avšak po tom, ako nájdu vo vysušenom koryte rieky mŕtvolu muža, ich veľké dobrodružstvo, ktoré podrobí ich priateľstvo skúške, sa iba začína. (sochoking)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (5)

Adramelech 

všetky recenzie používateľa

Film začíná tím, jak čtyři pubertální roštěnky jdou přírodou a vedou povrchní řeči. No a jak tak jdou, najdou mrtvého chlapa. Začnou debatovat o tom, co s tím dělat. Jedna chce zavolat policii. Druhá jí to rozmluví: „To by nás otravovali, protože by si mysleli, že jsme utrpěly trauma.“ Rozhodnou se, že samy vypátrají, kdo to je a co se mu stalo. Chlap leží pod mostem, takže tipují sebevraždu. „Našly jsme ho my, tak je to naše mrtvola.“ Jedna z děvčat druhého dne žádá maminku, jestli by mohla vynechat návštěvu mše. Pochopil jsem to tak, že tam holka nechce jít kvůli tomu, že by u zpovědi musela vyklopit, že našly mrtvolu, což by ráda udržela v tajnosti. Ani já tady nechci vyklopit všechno pro případ, že by si tento film hodlal pustit ještě některý jiný uživatel ČSFD. Děj se postupně rozjede, i když v trochu ucouraném tempu, dojde i na spiritistickou seanci... Coby první zdejší hodnotitel tohoto filmového díla budu velkorysý a dám dvě hvězdičky. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Spočiatku ma to celkom bavilo, a očakával som nejaký svieži letný film s partiou štyroch nerozlučných kámošiek. Keď sa našla tá mŕtvola, tak mi bolo jasné, že až tak svieži film to asi nebude, no určite som nečakal takú ťažkopádnu nudu. Spád príbehu bol veľmi strohý a miestami som mal normálne problém udržať pozornosť. Ťažkopádne, nevýrazné, a napriek tomu, že by človek čakal nejaké vzrúšo, tak toho sa veru v tomto prípade nedočká. Nuž, ale aspoň tá 1* za lákavý úvod. ()

sochoking 

všetky recenzie používateľa

Coming Of Age pre mladé žubrienky. Ja som sa síce bohovsky nudil, ale malo to dobré také tri scénky, ktoré sa mi nesmierne lúbili. Prvá bola s obrazom, druhá s mobilom a tretia seansa, ked otvárali oči. Ale to bohužial na vyššie hodnotenie, ako dve hviezdy, pre mňa nestačí i napriek tomu, že tomu nemôžem uprieť takú nenásilnú a civilnú formu vyprávania, ktorú som ocenil. Keby som bol mladou babou v ich veku, štyri hviezdy nabeton. ()

Galéria (4)

Reklama

Reklama