Reklama

Reklama

VOD (1)

Série(2) / Epizódy(12)

Obsahy(1)

Dramatické udalosti sa odohrávajú v Chorvátsku a na Ukrajine. Prvé dievča sa utopilo a druhé zomrelo na predávkovanie drogami. Hlavný podozrivý v oboch prípadoch sa ukáže byť nevinný – a tiež po smrti. Zatiaľ čo sa detektív Vladimír a reportér Stribor snažia vyriešiť vraždy v Chorvátsku, neter Oľgy, známej filantropky z Kyjeva, je na Ukrajine. Jej chorvátsky manžel Ivan Hrvatić, jeden z najvplyvnejších ľudí v Osijeku, sa rozhodne pomôcť s vyšetrovaním. Nezvestné dievča je však nájdené mŕtve - a to v Osijeku, nie v Kyjeve. Toto je tretia obeť. Zdá sa, že v Chorvátsku vyčíňa sériový vrah. Vladimír, Stribor a Oľga sa nakoniec dopátrajú pravdy, ale zaplatia za to vysokú cenu. (HBO Max)

(viac)

Recenzie (6)

kolemjdouc 

všetky recenzie používateľa

Seriálu nechybělo napětí,zvraty v ději, ale ani některé chabé výkony herců.To ale asi bude tím,že zas tolik  filmových rolí není k dispozici.Evropská produkce nechrlí tolik  A,B,C srágor..... ()

Matulko_ 

všetky recenzie používateľa

Celkom zaujímavý počin, ktorému sa dajú odpustiť aj drobné prešľapy v logike. Pre spestrenie v rámci európskej seriálovej produkcie osviežujúce a zároveň, na základe nosnej témy, znekľudňujúce. Pôvodný názov „Zlomovchannya“. ()

Reklama

*CARNIFEX* 

všetky recenzie používateľa

Nemyslím, že by to bolo tak zlé, celé mi to príde, akoby v mnohých užívateľoch zohrali rolu "predsudky", nakoľko toto ani z ďaleka nie je tak špatné krimi, ako to tu "diváci" percentuálne ukotvili. V prvom rade treba povedať, že je tu len málo rušivých elementov v podobe "nereálnosti" či nie až tak za vlasy pritiahnutého správania postáv, pričom mňa osobne potešilo najmä vykreslenie doby ako takej, a to fakt: že hentí skurvenci na najvyšších miestach, sú ďaleko väčšie morálne hovná, ako posledný ožratý asociál, ležiaci pred lietačkami Priora. Treba sa pripraviť na pomalosť a takmer nulovú akciu .. ()

tuctovychlap 

všetky recenzie používateľa

ukrajina to nie sú iba súčasní utečenci..aj tam sa nájdu svine..ako tu..aj na polícii, aj vo verejnom, smotánkovom živote..ako tu..depresívny záver, ktorý nezmenilo (vo mne) kade-tade preposlané video (jak by odtušil policejní inspektor Trachta, na všechno se dá hodit tutl)..ani posledná veta série o nepredposranosti z jedného z "tých", ktorým je (mozarta..teda bacha..! spoiler..) spolunocľažník a.k.a. prcateľ dievčat, vulgo perspektivni hrvatski političar, alias zadávateľ odstránenia napumpovanej lolitky..сумне відчуття через це.. ()

Galéria (23)

Reklama

Reklama