Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Hoci Harry Crumb (John Candy) pochádza z rodiny slávnych, závideniahodne bystrých detektívov, on sám, žiaľ, žiadnym z talentov svojich predkov nedisponuje – má neprehliadnuteľnú nadváhu a je síce dobrák, no neuveriteľne naivný, roztržitý a tak trochu pripečený. Skrátka a dobre sa na post detektíva vôbec nehodí, a tak nečudo, že pracuje v tej najzapadnutejšej pobočke rodinnej detektívnej agentúry, kde jeho nemohúcnosť a bezradnosť nie je až tak na očiach... Nuž a práve jeho temer neexistujúce detektívne vlohy sa jeho súčasnému šéfovi Eliotovi Draisenovi (Jeffrey Jones) náramne hodia pre jeho zvrhlý plán – Harryho totiž poverí prešetrením únosu dcéry kalifornského multimilionára, v ktorom má sám svoje špinavé prsty... (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (19)

misterz 

všetky recenzie používateľa

John Candy podľa môjho názoru patril ku komikom, ktorí svojim zjavom, charizmou a vtipom dokážu zaujať aj v prípade obyčajného alebo nezáživnejšieho príbehu. A presne to sa týka aj tohto filmu. Príbeh taký nijaký, akoby presne okopírovaný podľa šablóny osemdesiatkovej rodinnej komédie s prímesou krimi, kde hlavný zločinec je v podstate jasný už hneď na začiatku. No John Candy z toho urobil funkčnú zábavu - je tu toľko gagov a vtipných situácií, že je to až na neuverenie. Lepší priemer. 65/100 ()

woody 

všetky recenzie používateľa

Americký inspektor Clouseau v podání Johna Candyho je okouzlující ale to je jediné pozitivum filmu.Trapné gagy převládají nad skvělými. ()

Reklama

Joe321 

všetky recenzie používateľa

Čekal jsem slabou komedii, ale dostal jsem obstojnou zábavu 80s style. John Candy je tady skvělý, povedený hlášky, moudra a obličeje. Občas to trochu ztrácí tempo ani se u toho člověk nepopadá za břicho, ale velmi pohodové. Někdo tvrdí, že tohle je slabší film Johna Candyho. Jenže na druhou stranu on je tu naprosto famózní. - "Not so fast. I've had my eye on you for a while, lady. I knew you were up to something, and here's my proof... It was you who was having an affair with your husband all along!" ()

Fiftis 

všetky recenzie používateľa

Veľmi slabá snímka, ktorá neponúka vlastne vôbec nič. Ja som si ju pozrel kvôli vtedy ešte stále sexi Annie Potts, ktorá tu v známej scéne dráždila svojimi nohami Johna Candyho. Ostatní herci sa veľmi nepredviedli a o nejakých hereckých výkonoch sa nedá ani polemizovať. Na hudbu si už absolútne neviem spomenúť a to tempo bolo neskutočne vlečúce. Aj dialógy boli absolútne nezáživné a celkovo scenár a príbeh boli jedno veľké sklamanie. Neviem či to pripisovať aj tomu, že som od toho veľa očakával kvôli Candymu, ale ja som sa len a len nudil. Nenapadá ma jediná skupina divákov, ktorá by túto snímku ocenila. Režiséra tohto slabého filmu veľmi nepoznám, ale myslím že si jeho meno radšej zapamätám, aby som jeho ostatné snímky bral už s rezervou. Neviem čo by tejto snímke prospelo najviac a či existuje niečo, čo by túto snímku pozdvihlo až na príjemný priemer. ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama