Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Semir chce zablahoželať k narodeninám svojej bývalej šéfke Anne Engelhardtovej, ktorá teraz pracuje na ministerstve. Dozvie sa ale, že pred niekoľkými dňami sa nervovo zrútila a bola odvezená do nemocnice na psychiatriu. Semirovi sa to nezdá, Engelhadrtovú poznal ako psychicky mimoriadne odolnú ženu, zvyknutú na každodenný stres. Semir s Paulovou pomocou vnikne na kliniku a totálne zdrogovanú Engelhardtovú unesú. Keď sa Engelhardtová preberie, stihne im povedať len to, že sa stala obeťou komplotu kvôli operácii Tauris. V tej chvíli na dom zaútočí maskované ozbrojené komando. (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (5)

Sa.sa 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Engelhartová je zpět... Scéna na psychiatrii byla super, i ta na dálnici... "tohle uklidní i 300kilovou krávu... - - - s jakou doktorkou si to vlastně chodil..?" "když se dva perou třetí se směje..." Tak za vším hledej ropu a peníze... "ten účet převezme tatíček stát..." hurá na konec se dočkala Engelhartová i přání k narozeninám ()

SNCIS 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Šéfová - Popis epizody: Semir se připravuje na návštěvu své bývalé šéfové Anny Engelhart, která má narozeniny a pracuje na ministerstvu vnitra. Hodně akce a Engelhartová jak jsme na ní byli zvyklí. - 90%. ()

Galéria (18)

Reklama

Reklama