Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Právnik Dr. Lohse sa špecializuje na obhajobu šéfov podsvetia. Vďaka jeho šikovnosti súd postupne oslobodí troch veľkých obchodníkov s drogami. Všetci sú krátko po odchode zo súdnej siene zastrelení. V blízkosti mŕtvych bolo zakaždým videné auto policajnej hliadky. Semir s Janom sa domnievajú, že vrahom musí byť policajt. Od prokurátora nedostanú povolenie na vyšetrovanie, a tak pátrajú na vlastnú päsť... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

Rattlehead 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Tento díl jde ve stopách série "Přání smrti". Je vražda obchodníka s drogami, soudem osvobozeného, překročení zákona nebo akt spravedlnosti? A co právníci, co tyhle hajzly dostávají na svobodu? Musím přiznat, že jsem těm mstitelům celkem fandil, i když už to pak přeháněli, a chtít zabít Semíra s Janem, to už si pár facek zaslouží. Zajímavá je i vedlejší dějová linie s Bonrathem, který je přeložen někam na venkov, a jako bonbónek si Semír vypůjčí Andrejino auto. Je varován - ani škrábnutí - ale znáte to... ()

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Opäť formulka kde idú naši hoši voči policajtom, ale tentokrát nie sú skorumpovaný, ale hrajú sa na vigilantiovcov. Zvrat ma počas prvého sledovania celkom prekvapil a akcia opäť slušná. ()

Galéria (5)

Reklama

Reklama