Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nehoda na diaľnici zvedie Toma Kranicha dokopy s jeho vlastným otcom, s ktorým má evidentne dosť neurovnaný vzťah. Je jasné, že Frank Kranich alias Frankie nebol obeťou nehody náhodou, ale zásadne odmieta s Tomom na túto tému hovoriť. Zato sa veľmi zbližuje s Tomovou nadriadenou, komisárkou Engelhardtovou. Od Frankieho, ktorý prevádzkuje bar, vymáha výpalné mafián Pal Dardai. V noci pošle svojho syna Imreho do Frankieho baru, aby ho podpálil. Tam ho však prekvapí Frankieho obchodná partnerka Natascha a chladnokrvne ho zastrelí. Vinu však hodí na Frankieho, pretože chce bar pre seba a počíta s tým, že sa Dardai sa za smrť svojho syna pomstí... (TV Markíza)

(viac)

Recenzie (4)

johnsnow 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Na scéne sa objavuje Králikov fotrík ktorý má problémy s výpalníkom ktorého hrá prekvapivo Slovák. No a musím povedať, že jak Kukurov fajn výkon, tak fajn prestrelka v byte alebo humor okolo toho, že Králikova potenciálna stepmom bude šéfová ťahajú film vysoko hore. ()

Reklama

subic 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Semiruv parťák Tom Kranich má taky otce, který je tak trochu víc zapleten s mafií, resp. má jim zaplatit výpalné. Starej Frankie Kranich tu má techtle i mechtle se šéfkou dálniční policie Engelhardtovou. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama