Reklama

Reklama

Zuza v záhradách

  • Česko Zuza v zahradách (viac)
Trailer
Krátkometrážny / Animovaný
Česko, 2022, 13 min

Obsahy(1)

Zuza má záhradu. Ale nie pri dome, tá záhrada je v záhradnej kolónii za mestom. Kolónia znamená veľa malých záhrad, vpravo, vľavo a medzi nimi uličky. Z výšky kolónia vyzerá ako záhradné piškvorky. A Zuza je malé blonďavé dievčatko, ktoré do záhrady jazdí na bicykli so svojou mamou a otcom. Jedného dňa, keď sa Zuza vydá s otcom na prechádzku po kolónii, objavia na jej konci divokú tajomnú záhradu. Býva tam čierny pes a možno aj strašná Stará Bela. Ktovie. Zuza sa jej pre istotu bojí. Ale čo máte robiť, keď máte z niekoho strach, no nájdete na ceste jeho kľúč? Film Zuza v záhradách je poetickým rozprávaním o prekonávaní strachu a predsudkov a pôvabe odlišností. (ASFK)

(viac)

Recenzie (6)

Slarque 

všetky recenzie používateľa

Krásná ruční animace na skle v příběhu, který má sílu okouzlit nejen malé diváky. Viděno dětskou optikou, může tajemství číhat skoro za každým plotem. ()

angel74 

všetky recenzie používateľa

Jednoduchý milý příběh, který má reálnou šanci oslovit dětské i dospělé diváky, dává vyniknout okouzlující a neskutečně nádherné animaci. Při pohledu na tu krásnou zarostlou zahradu jsem se úplně přenesla do svých dětských let. (80%) ()

Likan7 

všetky recenzie používateľa

Krásná animace a ještě krásnější hudba. Jednoduchý, milý příběh a atmosféra léta na zahrádce, na kterou se těším čím dál blíž je. ()

blondboss 

všetky recenzie používateľa

Vcelku milý a pútavo vizuálne spracovaný krátkometrážny snímok, pri ktorom sa síce budete nudiť, ale za to aspoň ponúkne čarovný príbeh s originálnymi animáciami. Celkovo však ale veľmi nevidím zmysel v týchto krátkych filmoch. 60 % ()

TondaCer 

všetky recenzie používateľa

Milý, příjemný kraťas s nádhernou animací. Příběh není nic převratného, chvíli to vypadá nadějně, ale ta tajemná atmosféra rychle pomine. Člověka to zahřeje na duši, avšak o nic velkého se nejedná. 70% ()

Súvisiace novinky

30. Český lev - výsledky

30. Český lev - výsledky

04.03.2023

V sobotní večer 4. března 2023 proběhl v pražském Rudolfinu jubilejní 30. ročník předávání cen České filmové a televizní akademie, Český lev. Přímý přenos ceremoniálu, během nějž byla oceněna výrazná… (viac)

Febiofest sa po dvoch rokoch vracia do kín

Febiofest sa po dvoch rokoch vracia do kín

15.03.2022

Medzinárodný filmový festival Febiofest Bratislava začína 16. marca do kinosál uvedie 75 filmov. Tie budú rozdelené v 8 sekciách – V strede Európy-súťaž krátkych filmov; V strede Európy – mimo súťaž,… (viac)

Reklama

Reklama