Reklama

Reklama

The Hype House

(relácia)
Trailer

Obsahy(1)

Nakoukněte do života největších hvězd sociálních sítí, které spolu bydlí a pracují. Jak jim to klape v lásce, ve vztazích s kamarády a jak zvládají slávu? (Netflix)

Recenzie (3)

Anet21 odpad!

všetky recenzie používateľa

⚪Ja mám nauzeu z toho, že kráčam po rovnakej Zemi ako títo mentálni somráci. Chlapec, ktorí vyplakáva, že koľko mu len trvalo, než sa stal známym na tiktoku, že koľko to otváranie úst do pesničiek zabralo práce a starostí? Rovnaký exot má potom vo svojom dome na stenách len fotky samého seba... Hlupáčka, čo si pri 13,5 milióna odberov na tiktoku myslí, že je ,,kind of" celebrita?⚪ Títo ľudia nemajú žiadne reálne problémy, sú len drbnutou zlatou mládežou, ženúcou sa za vidinou, že ak ich bude niekto obdivovať, budú lepšími ľuďmi. Všetkých do jedného poslať do uránovej bane na dva roky, potom chlapcov na dva roky na vojnu a snáď by sa im trošku usporiadali priority.⚪ Alebo ešte lepší trest pre tieto indivíduá - vypnúť internet, zobrať telefóny a presunúť ich do rodín, kde dva týždne pred výplatou už majú rodičia prázdnu peňaženku alebo ich dať do hospicu opatrovať seniorov, na oddelenie paliatívnej medicíny, k sanitárom v nemocnici atď. Hneď by sa im tento pomýlený morálny kompas upratal. Aj keď oni sú tak mimo, že neverím, že by si z toho 90% z nich niečo vzalo, slovo ,,empatia" by si isto museli googliť.⚪ A áno, ja rozumiem, že tieto reality show sú robené tak, aby sa jednak divák citil ,,múdrejší" ako účastníci, a jednak produkcia ich núti naschvál robiť/hovoriť sprostosti, no týchto netreba ani nútiť, stačí si vyhľadať to, čo robia, čo hovoria, ako to prezentujú a rozloží sa pred nami veľmi nepekný obraz súčasnej spoločnosti, v ktorej sú toto vzory pre naše deti a tie už nechcú byť doktormi, učiteľmi, hasičmi, ale youtubermi, streamermi a tiktokermi... Posledný zhasnite.⚪ ()

coscarelli

všetky recenzie používateľa

Hups! " Zakop sem, uklozlo mi to a omylem sem na to narazil" . ASI iba preto aby som VAROVAL (!) AJ "odpad! sa schoval, nielen hviezdičky. Stačí úvod, aby Človek pochopil,že tu všetká prdel končí . Každemu napadne rovnaká otázka: ČJDPT?? Ale 17%? ()

Reklama

Reklama