Reklama

Reklama

Vraždy v Midsomeri - Season 21 (2019) (séria)


Bod rovnováhy (S21E01)

(epizóda)
  • Česko Bod rovnováhy (viac)

Obsahy(1)

Miestnu novinárku Rosu Corriganovú nájdu mŕtvu v jej dome. Keďže stopy po vlámaní sú dôkladne zahladené a dom niekto prehľadal, inšpektor Barnaby má podozrenie, že nejde o bežnú bytovú krádež. Rosa Corriganová však nepracovala na obzvlášť výbušnom alebo kontroverznom článku. Písala však príbeh o rodine maloobchodného magnáta Andrewa Wildera, ktorý trpí kortikobazálnou degeneráciou. Jeho mozgové bunky pomaly odumierajú a zostáva mu len niekoľko rokov života. Vrchný inšpektor John Barnaby a jeho asistent Jamie Winter okamžite pátrajú v podnikateľovom okolí po možnej stope k páchateľovi. Odhalila snáď Rosa počas svojho pátrania zlovestné rodinné tajomstvo, ktoré sa nesmie za žiadnu cenu dostať na verejnosť? (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

kolacky 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Kolega kolemjdouc je na omylu - ten úžasný původní Tom Barnaby byl John Nettles. Neil Dudgeon, původně nechutný zahradník z jednoho z prvních dílů, byl podle mě omyl dramaturgie. ()

Reklama

kolemjdouc odpad!

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Odchodem Neila Dudgeona nar 1943 a příchodem Johna Nettlese nar 1961 ztratil seriál na hodnotě.Dudgeonova "staroanglická" noblesa je nenahraditelná.A poslední XXI série kde jsou namíchaní herci z různých končin světa(neodhadnu odkud) tomu ubrali na zajímavosti.Nettles už působí velmi unaveně a mladý Hendrix otráveně.Ale smlouvy jsou smlouvy.Svěže působí pouze nejnovější typy Volva...Asi sponzor??? ()

Galéria (12)

Reklama

Reklama