Reklama

Reklama

Vraždy v Midsomeri - Season 20 (2018) (séria)


Kým nás smrť nerozdelí (S20E05)

(epizóda)
  • Česko Dokud nás smrt nerozdělí (viac)

Obsahy(1)

Jedna svadba a tri a pol úmrtia. Len niekoľko hodín po svadobnom obrade, počas svadobnej hostiny, nájdu nevestu zavraždenú v hotelovej izbe. Vnútorné orgány jej rozdrvil korzet svadobných šiat. Vrah z nich navyše odstrihol kus hodvábnej stuhy a zauzlil jej ju okolo jazyka. Medzi šokovanými svadobnými hosťami sú aj šéfinspektor John Barnaby a jeho žena Sarah, ktorí sú priateľmi rodičov čerstvo ovdového mladomanžela. Zavraždená rozhlasová moderátorka Laurel Newmanová vysielala spolu so svojím kolegom Jordanom Briggsom kontroverznú talkšou, ktorá mala veľa nepriateľov. Laurelin manžel a teraz už vdovec Gavin Webster informuje, že Laurel sa poslucháči často vyhrážali e-mailami a poslali jej niekoľko mŕtvych zvierat, všetky so stuhou uviazanou okolo jazyka. Gavinovi rodičia, psychologička Hazel a právnik Phil, nemali nevestu príliš v láske pre jej hádavú povahu. V čase smrti mala Laurel na sebe šaty od návrhárky Sereny Madisonovej, ktorá bola pred dvoma rokmi zasnúbená s Gavinom. Ten ju v deň svadby doslova opustil, aby mohol byť s Laurel. Serena Madisonová však vinu odmieta... (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (4)

Víteček 

všetky recenzie používateľa

Měla tam zašifrované soubory, její počítač má moderní šifrování, je to opravdu moderně šifrované, prohlédněte příspěvky na sociálních médiích, vedli urážlivou kampaň na internetu, docházelo ke kyberšikaně. Zajímavá sonda do toho, jak se devadesátkový seriál z maloměsta snaží přiblížit moderní době. ()

Leonisa 

všetky recenzie používateľa

Tak jsem u příbuzných viděla svoji první (a myslím že poslední) epizodu Vražd v Midsomeru. Mám ráda detektivní filmy, seriály a knihy. A protože tento žánr je velmi oblíbený, je naštěstí z čeho vybírat. Takže tento seriál si nechám s klidným srdcem ujít. ()

Galéria (7)

Reklama

Reklama