Reklama

Reklama

Vraždy v Midsomeri - Season 11 (2008) (séria)


Dni nevlády (S11E06)

(epizóda)
  • Slovensko Dni bezvládia (viac)

Obsahy(1)

Šéfinšpektor Barnaby a jeho kolega Jones sa musia povinne zúčastniť na výcviku v stredisku civilnej obrany, z čoho má Barnaby len pramalú radosť. Počas cvičenia dôjde k výbuchu na dvore firmy, ktorá sa zaoberá diaľkovou prepravou. Vyšetrovanie vedie veliaci dôstojník Matt Parkes, ktorého syn James je neľútostný obchodník, bezohľadný voči ženám. Napokon prípad preberú Barnaby s Jonesom, čo Barnaby víta ako vyslobodenie z nenávideného cvičenia. Onedlho v neďalekom jazere nájdu mŕtveho muža. Stopy vedú k drsnému Jamesovi, aj keď nie je isté, či by bol schopný aj vraždiť. Ale nie je jediným podozrivým. V Calham Cross totiž bývajú aj čudní mieroví aktivisti, trúchliace matky a cvičení armádni zabijaci. (TV Wau)

(viac)

Recenzie (3)

chrispe 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Vánoce Vánoce přicházejíííí.... světýlka, výzdoba, podkres koled na pozadí zločinu. Já jsem rozhodně spokojená. V babiččině hodnocení Jamieho byla trochu cítit zášť, otce(ů) mi bylo líto. ()

Jezinka.Jezinka 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

"Hned po narození začal byt sobecký ...", to jsou všechny děti, dělit a vnímat potřeby okolí se člověk učí, ale naštěstí z většiny původně sobeckých miminek nevyrostou sobečtí dospělí. Jen škoda, že ty,  u nichž se to pokazí, nejde nějak eliminovat. ()

Galéria (13)

Reklama

Reklama