Reklama

Reklama

Recenzie (3)

Wacoslav1 odpad!

všetky recenzie používateľa

Mno když už Gary Busey jako ženská, tak radši Přepadení v Pacifiku. Taková držka převlečená za ženskou... No to LOL. Film jako celek pak absolutně nekoukatelný peklo. Škoda solidního castingu na takový howno.0% ()

Lacike odpad!

všetky recenzie používateľa

Traja zetkári a pes. Sorry, ani ten pes tu nie je. Busey hrá spisovateľa, ktorý skúma prostredie transvestitov, takže si po Under Siege znova vyskúšal ženské oblečenie a rozhodne to nie je taká sranda. Náhodou uvidí ako sériový zabiják Vosloo zabije nejaké ženu a tak ho začne skúmať. Rozprávajú sa prečo zabíja atď až kým sa mu toto partnerstvo nezačne vymykať z rúk. No a Madsen hrá namáhavú úlohu policajta, ktorý si to poctivo odsedí v kancelárii a raz za čas okomentuje novú obeť. Ale nebojte sa. Vo finále príde Buseyho zachrániť Madsenov parťák. Madsen sa predsa nebude namáhať. Celé je to bez atmosféry. Zrežírované fakt jak telenovela. A celé to do totálneho odpadu zahrabáva otrasný CZ dabing. 1/10. ()

vegetol.mp 

všetky recenzie používateľa

Tuctovej nevýraznej thriller, kterej zaujme především naprosto katastrofálně impotentní režií. Zrežírovat takhle slušný obsazení jako telenovelu, to už dá kurva práci. Není to dynamický, není to napínavý, je to prostě nijaký. Ale kdo chce vidět Gary Buseyho převelečenýho za ženskou, má jedinečnou příležitost. ()

Reklama

Reklama