Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Niekto zabil učiteľa Bareša a jeho telo pohodil uprostred námestia. Bol obľúbený a nekonfliktný – kto mu mohol niečo také urobiť? Prípad je navyše pre policajtov osobný, Bareš bol blízkym priateľom Šmída, ktorý je odhodlaný vraha vypátrať stoj čo stoj. Podarí sa policajtom zistiť, kto stojí za zdanlivo nezmyselnou vraždou? (TV Markíza)

(viac)

Videá (1)

TV spot

Recenzie (5)

otík 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Dobrý krimi případ, který je v určitém místě i malinko vtipný, ale jinak je to kvalitní příběh vraždy oblíbeného učitele, který se chudák namočil do nečekaného případu stavby bytovky. Potěší přítomnost Heleny Dvořákové a taky Suchánek si tady přihřál polívčičku. Spokojenost. ()

tuctovychlap 

všetky recenzie používateľa

tak také ukončenie, aké ponúkli tvorcovia v ôsmej časti stojí zapiču..vlastne nie, obecne si kosoštvorec zaslúži štyri hviezdy, na každý vrchol jednu..toto bolo vcelku za tri, pričom tretia za obľúbeného Martina a iného Michala.. ()

dyfur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

.....tiež fajn časť - ale pozor obsah filmu je zlý - nie jeho telo pohodil....to telo mu vypadlo z auta - stratil ho malo byť správne  ..... dobrá scéna ku koncu keď zadávateľ vraždy  sa neudrží a dusivo sa smeje, že  vodič to telo stratil a dopadlo to ako dopadlo.... ()

Galéria (10)

Reklama

Reklama