Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Atmosféra na skupinové terapii je napjatá, Anya si nebere servítky. Ilonka na pozemcích hospice narazí na léčitelku. Spencera rozhodí, že se pořezal a musí na ošetřovnu. (Netflix)

Recenzie (8)

Martrix 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Divácky je to podstatně přístupnější, než předchozí teologické rozpravy v Půlnoční mši. Vlastně je to velmi jednoduchý koncept, ve kterém se nejspíš každou epizodu seznámíme blíž s postavami, skrze jejich příběhy. Aby se v té poslední objevilo něco, co je prolne. Náznaky jsou v orámování, které tvoří hospic a jeho temní obyvatelé. Zní to jako spoiler? Ne, je to odhad, ale i kdyby, tak jsem si jistý tím, že mě tvůrci budou překvapovat a bavit, až do poslední chvíle. ()

Anderton 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Spočiatku sa zdalo, že tu máme zase syndróm druhých epizód, kedy svižný pilot naláka, dvojka mierne sklame a potom sa to zase začne rozbiehať. Polnočný príbeh je ale snáď ešte lepší ako ten prvý a divák premýšľa nad tým, či by na ňom nemohla byť štipka pravdy. Drámu tak strieda dráma hororová a v samotnom závere zase klasický duchársky horor. ()

warrenur 

všetky recenzie používateľa (k tomuto seriálu)

Zial, to co som si sluboval od predoslych vybornych pocinov tvorcov sa do prvych dvoch epizod noveho serialu prakticky nepretavilo. A pomalsiemu rozbehu sa to moc prisudit uz neda. Skoro nic, co by aspon vzdialene pracovalo s atmosferou. Je jasne, ze nieco v tom zohra "pani z lesa" od cistuckeho pramena :) a i pani "domu" ma nieco "za usami". Osadenstvo je zatial v plnom pocte a zrejme novo-priselkyna so svojimi preludmi a vozickarka s "prenasledujucim tienom" nieco napoveda, ale je to malo. Snad sa nenaplni to, ze kazda epizoda bude len polnocnou bajkou deciek. V takom pripade by slo maximalne o podobenstva a ja som ocakaval minimalne mysterku, ked uz nie horor, hoci je v supise zanrov hore. Sklamanie. 40% ()

Galéria (19)

Reklama

Reklama