Reklama

Reklama

Reacher

(seriál)
Trailer
USA, (2022–2024), 12 h 46 min (Minutáž: 42–56 min)

Tvorcovia:

Nick Santora

Predloha:

Lee Child (kniha)

Hudba:

Tony Morales

Hrajú:

Alan Ritchson, Maria Sten, Malcolm Goodwin, Willa Fitzgerald, Serinda Swan, Shaun Sipos, Ferdinand Kingsley, Robert Patrick, Bruce McGill, Chris Webster (viac)
(ďalšie profesie)

Série(2) / Epizódy(16)

Obsahy(1)

Když vysloužilého vojenského policistu Jacka Reachera zatknou za vraždu, kterou nespáchal, octne se uprostřed smrtícího komplotu nečestných policistů, pochybných podnikatelů a intrikářských politiků. Jack musí jen s pomocí vlastního důvtipu zjistit, co se děje v Margrave v Georgii. (Prime Video)

Recenzie používateľa T2 k tomuto seriálu (2)

Reacher (2022) 

Nový "kolohnát" Jack Reacher a la nový Schwarzenegger, kráčajúca skala, či Terminátor, dobre no oproti kino filmu s Tomom Cruisom teda riadny obrat, čo sa týka hlavnej postavy. Ináč riadna kadencia násilností, likvidácii postáv, brutality, dobre to šľape, fajn postavy,...  Nech sa nehnevajú ale ten mega prestrelkový akčný záver tejto série vystrihnutý ako z riadne prestreleného akčného béčka.  Mohli to troška lepšie ustáť. /75%/ ()

Koláč (2022) (S01E08) 

Nech sa nehnevajú ale ten mega prestrelkový akčný záver tejto série vystrihnutý ako z riadne prestreleného akčného béčka.  Mohli to troška lepšie ustáť. ... No aspoň ten vychýrený koláč sa mu na záver ušiel. ()

Súvisiace novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (viac)

Reklama

Reklama