Reklama

Reklama

Zrodenie šampióna: Príbeh Borisa Beckera

(TV film)
  • Nemecko Der Rebell - Von Leimen nach Wimbledon

VOD (1)

Obsahy(1)

Nemecko, 1984. Horkokrvný mladík Boris Becker sa chce stať najlepším tenistom, no jeho povaha vzbudzuje pochybnosti o tom, či sa mu môže podariť naplniť jeho ambície. Až tréner Günther Bosch v ňom uvidí to, čo nikto predtým - neobrúsený diamant. Stane sa jeho mentorom a najme mu manažéra Iona Tiriaca. Spolu sa vydajú dobyť Wimbledon a život mladého Borisa sa od základu zmení. Nemecké malomesto vymení za trblietavé Monte Carlo a jeho novonadobudnuté sebavedomie ohrozuje jeho dovtedajšie vzťahy s tými, ktorých mal rád a ktorí mali radi jeho. Je možné, že jeho hviezda stúpa prirýchlo a privysoko? (RTVS)

(viac)

Recenzie (3)

Dexter1 

všetky recenzie používateľa

Prvý koment. Nemecký televízny film o tenisovej hviezde nie je síce bohviečo, ale je to stále pozeratelnejšie ako príbeh o tatkovi sestier Williamsových s non-stop uplakaným Willom Smithom. A soundtrack si ide pomerne neznáme skladbičky, ale bezkonkurenčne si zaslúži 5 z 5. ()

Reklama

majo0007 

všetky recenzie používateľa

Je samozrejmé, že životopis "bratov" sestier Williams dostane budget jak fras - a Will Smith je u mňa po facke na Oscarov za kokota. Toto je ale európskejšie a príjemnejšie, hoci Borisa z duše nanávidím. Slušný priemer 3/5. ()

Galéria (31)

Reklama

Reklama