Reklama

Reklama

I Wanna Dance with Somebody

  • Česko Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody (viac)
Trailer 1

Obsahy(1)

Film je emotívnou a srdcervúcou oslavou života jedinečnej a nezabudnuteľnej Whitney Houston, jednej z najúspešnejších speváčok v histórii pop music. Whitney Houston už ako dieťa rada spievala so svojou matkou Cissy v kostole v New Jersey, ale ani vo sne by ju nenapadlo, že sa stane speváckou ikonou svojej generácie. Snímka nás prevedie životom,kariérou a veľkolepými vystúpeniami s najobľúbenejšími hitmi nezabudnuteľnej Whitney Houston. (Itafilm)

(viac)

Videá (2)

Trailer 1

Recenzie (74)

Pavlínka9 

všetky recenzie používateľa

Za mě je Houston příkladem toho, jak sláva - nadměrná zátěž a drogy udělají své - i když to může být nehoda, tak kdyby tam ty drogy nebyli...podle mě by se to nestalo. Bylo super poslouchat celý film hudbu Houston. Za mě obrovské sousto, které bylo tedy spíš vytvořené formáten na TV film, což je podle mě škoda - nicméně - lépe že, než vůbec. Je to obrovská škoda, zároveň v návaznosti i její dcera - zajímalo by mě co se honilo hlavou panu Brownovi, který se o to zapříčinili. Tucci byl vynikající a vím, že mnoho diváků ho v tom dlouho nepoznalo :D ()

Juto 

všetky recenzie používateľa

Tento životopisný film o Whitney Houston sa riadi podľa vzorca bez jediného zaujímavého dodatku, pokrývajúci ikonickú kariéru v jej celistvosti bez toho, aby trávil čas kopaním pod povrch alebo zamerať sa na jeden uhol jej života. Réžia Kasi Lemmons je technicky zdatná, pričom najvýraznejšou štylistickou voľbou je dokumentárny štýl, ale ktorý moc v skutočnosti nefunguje. Film tiež vyzerá a pôsobí ako televízny, čo není dobré. 5/10 ()

Reklama

filmfanouch 

všetky recenzie používateľa

I Wanna Dance with Somebody možná v režii Kasi Lemmons není tak výraznou audiovizuální podívanou jako Bohemian Rhapsody, Rocketman či Elvis, svůj účel ovšem zvládá naplnit. Velmi slušná pocta jednomu z největších hlasů své generace, který dost možná zvládne zasáhnout i toho, který k Houston a k jejím hitům nikdy kdovíjak velký vztah neměl.... ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

V Bohemian Rhapsody som sa dozvedel vlastne všetko o osude skupiny Queen. Tu som sa nedozvedel do hĺbky nič. Akurát to, že na moje prekvapenie aj pani Houston mala lesbický vzťah, ale keďže sa čerpalo z knihy, ktorú napísala priamo jej partnerka Robyn Crawford, niet divu, že sa tomu dáva veľmi silný priestor. No a potom z toho zvyšku to tak na 80% bolo samé jódlovanie a podobné zvuky, ktorými ona vládla veľmi dobre a niektoré pesničky sú fakt že špička, ale na to mi stačí YouTube. No a o problémoch s drogami, ktoré ju stáli život, i s chlapom, to sme všetci notoricky vedeli. Vo filme však nikto ako narkoman nevyzeral. Nedostatok tu vidím aj v tom, že režisér nedokázal z jej príbehu prezentovať ani jednu emotívnejšou scénu, čo pri tomto životopise je hanebné nevyužitie príležitosti. Každý dokument predčí tento film. ()

Rimsy 

všetky recenzie používateľa

Z Bohemian Rhapsody nám v paměti utkvěly alespoň osmdesátkové kníry a energický záznam z vystoupení na Live Aid, ale na rutinní biografii Whitney Houston si už chvíli po konci ani nevzpomenete. Doporučit ji lze snad jen skalním vyznavačům a vyznavačkám zámořského r’n’b či publiku, jež se o Vánocích rozhodne vyrazit do kina na něco zcela nepřekvapivého a nenáročného. ()

Galéria (16)

Zaujímavosti (10)

  • Natáčení filmu probíhalo v USA na místech: Boston a Arlington (Massachusetts), Newark (New Jersey), Tampa (Florida) a New York City (New York). (noelcoward73)

Súvisiace novinky

VOD tipy na konec srpna

VOD tipy na konec srpna

19.08.2023

S příchodem druhé poloviny srpna se nám léto pomalu přehouplo do své finální fáze, a pokud už vám příležitostné deštivé počasí narušuje plány na rozverné venkovní aktivity, nemusíte klesat na mysli,… (viac)

Reklama

Reklama