Reklama

Reklama

Dean Martin: Kráľ elegánov

  • Česko Dean Martin, král frajerů (viac)

Obsahy(1)

Dean Martin určoval trendy americkej populárnej kultúry niekoľko desaťročí. Bol majstrom improvizácie a komediálneho plánovania, filmovou hviezdou a jedným z najelegantnejších spevákov 20. storočia. A to všetko napriek tomu, že sa narodil chudobným taliansko-americkým rodičom a až do začiatku školskej dochádzky nevedel poriadne po anglicky. Na začiatku kariéry sa pretĺkal ako barový a klubový spevák, po tom, ako sa zoznámil a začal spolupracovať s rovesníkom Jerrym Lewisom, hviezda oboch začala stúpať strmo nahor... (RTVS)

(viac)

Recenzie (4)

Marze 

všetky recenzie používateľa

Dokument na České televizi Artu. Dean se v televizní černobílé show dotýká malých amerických holčiček, což už dnes v USA není možné. Jak říkal vynikající přírodověděc a vysokoškolský pedagog na jedné své přednášce když někde potkáte dítě, nejrozumnější je dát se na útěk, aby jste neroiskoval žalubu. To je pro soudržnost společnosti zničující. ()

andrii 

všetky recenzie používateľa

S martini v ruce. Mimo Martinik, dovolenkový ráj. Zve nás na matiné o sobě. Horká, bronzem praskající tvář, práskající exotickým podtónem. Don anekdot. Frejíř to dolarové země. ()

Galéria (2)

Reklama

Reklama