Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Třináctiletý Nate má velký sen – touží vystupovat na Broadwayi. Neobsadí ho však ani do školní hry, a tak se s nejlepší kamarádkou Libby tajně vypraví do New Yorku, kde se nečekaně setká s tetou Heidi, kterou neviděl léta. Společně musí přijít na to, že největší životní dobrodružství je jen tak velké, jak velké jsou vaše sny. (Disney+)

(viac)

Videá (1)

Trailer 1

Recenzie (4)

Teachman 

všetky recenzie používateľa

Námět a zápletka: 7/10 ... Vizuální stránka: 8/10 ... Soundtrack: 7/10 ... Didaktický potenciál: 6/10 ... Celkový dojem: 8/10. ()

Reklama

silentname 

všetky recenzie používateľa

Disney plus prichádzajú s novou komédiou a muzikálom v jednom "Better Nate Than Ever". Nebol som si istý ako budem tento film celkovo vnímať, no nakoniec musím povedať, že ma v určitých veciach presvedčil. Nate mi totiž ako postava spočiatku prišiel dosť otravný a keď sme sa dostali do New Yorku na casting, veci sa vôbec nezlepšili. Plus tu máme aj klasický príbeh o tom, ako budeme klamať, aby sme sa k niečomu dostali a niečo dosiahli. A komédia je miestami trošku krívajúca. Takže film ma úplne nenaladil na správnu notu. No potom som si nejako vnútorne uvedomil jednu vec. Istým spôsobom sme ako dieťa boli asi všetci na tom podobne ako Nate. A nemusí ísť o herectvo a vystupovanie. Môže ísť úplne o čokoľvek. Chceli sme presvedčiť druhých o svojich kvalitách a niečo dokázať. Mať veľký sen, ktorý sme si v jednom momente mohli splniť a urobili by sme úplne všetko len preto, aby sme ho dosiahli. A s trochou šťastia sa nám to mohlo aj podariť. Myslím si, že v každom z nás kus z tohto chalana driemal. A rovnako nás vedeli rozhodiť aj druhí ľudia. Ako tá "good luck" holka, ktorá sa mu neustále snaží nabúrať do hlavy, lebo si chce dokázať, že je lepšia a podobne. A čo ešte filmu vysoko pomáha v mojich očiach je Lisa Kudrow. Už dávno som ju nevidel v takto skvelej role, akú si tu zahrala a jej postava ma bavila asi vo všetkých scénkach. Je príjemná, sympatická, má dobré srdce... je to proste úžasná teta. Vo výsledku si myslím, že čakal som od filmu oveľa menej, než som vo výsledku dostal. A postupne som si to počas sledovania uvedomoval. Myslím si, že ak filmu dáte šancu, možno vás prekvapí. Ale nečudoval by som sa ani tomu, keby ste povedali, že nič horšie ste nikdy nevideli. Hodnotenie: C+ ()

Galéria (15)

Reklama

Reklama