Reklama

Reklama

VOD (1)

Návrat Rýchlej roty Chipa a Dala po tridsiatich rokoch zachytáva bývalé televízne hviezdy Disney Afternoon v súčasnom Los Angeles. V tejto kresleno-hranej akčnej komédii žijú Chip a Dale medzi kreslenými a živými bytosťami v modernom Los Angeles, ale ich životy sú už úplne iné. Od zrušenia ich úspešného televízneho seriálu ubehlo niekoľko desiatok rokov a Chip (hlas John Mulaney) sa poddal životu na predmestí a predáva poistné zmluvy. Zatiaľ sa Dale (hlas Andy Samberg) po počítačovej úprave nostalgicky vracia k zlatým časom. Keď ich bývalý seriálový kolega záhadne zmizne, Chip a Dale musia oživiť svoje priateľstvo a vžiť sa opäť do postáv detektívov Rýchlej roty, aby zachránili priateľa. (Disney+)

(viac)

Diskusia

dehtak

dehtak (hodnotenie, recenzie)

Cipa a dejla jsem jako dite miloval, ale co je tohle za splacaninu??? Vubec se mi to nelibylo

Súvisiace novinky

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

Nový Frank Drebin pokukuje po Pamele Anderson

včera

Jak to tak vypadá, opravdu letí naším směrem. Nová Bláznivá střela, v níž by legendární postavu detektiva Franka Drebina, jehož efektivitě se rovná pouze jeho neschopnost, měl ztvárnit… (viac)

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

Liam Neeson si zahraje v remaku Bláznivé střely

14.10.2022

Chyběl vám žánr bláznivých parodií? Pak pro vás má studio Paramount dobré zprávy – oficiálně totiž chystá remake Bláznivé střely, v níž by si hlavní roli měl po legendárním Lesliem Nielsenovi zahrát… (viac)

Reklama

Reklama