Reklama

Reklama

Denník odvážneho bojka

  • Česko Deník malého poseroutky (viac)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Pre Grega Heffleyho je stredná škola ten najhlúpejší nápad, aký kedy vymysleli. Aby Greg prežil nekonečné utrpenie a dosiahol uznanie a postavenie, ktoré si podľa neho tak veľmi zaslúži, vymyslí nekonečnú sériu schém, ktoré zapisuje do denníka. Avšak život na strednej škole nie je vždy podľa priania a Greg sa bude musieť naučiť niesť dôsledky i zodpovednosti. (Arsenal83)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (14)

Lachtaan 

všetky recenzie používateľa

Pokud mě někdo náhodou sleduje i na databázi knih (pod stejnou přezdívkou), tak ví, že i ve svých skoro 22 letech stále absolutně ujíždím na dnes již kultovní knižní sérii Deník malého poseroutky, kdy už daleko nepatřím do cílovky, stala se ovšem mým úhlavním guilty pleasure. A přesně proto mé pozornosti nemohl uniknout nápad ji konečně přetavit do té správné animované, nikoli hrané podoby. A třebaže se někomu tahle animace může zdát jednoduchá, ba dokonce místy děsivá, její obsah se perfektně drží své předlohy a já doufám, že v téhle hodinové vyhovující kadenci se k nám přivalí podobná adaptace klidně všech doposud vydaných sequelů. ()

silentname 

všetky recenzie používateľa

Priznám sa, že toto je moje prvé stretnutie s "Diary Of A Wimpy Kid". Vedel som o tom, že niečo také existuje, no nikdy som nejako nešiel ďalej. Asi v mojom detstve a mladom veku boli iné veci, ktoré sa ku mne dostali. No keď prišiel tento hodinový film, bol som zvedavý čo nám vlastne Disney prinesú. A za seba môžem povedať, že si viem predstaviť, že tento projekt určite má svojich fanúšikov a sú k tomu dobré dôvody. Dizajn postáv je veľmi unikátny a pôsobí, že sa ho tvorcovia tu snažili zachytiť. A výsledok je v tomto smere dosť dobrý. Postavy sú trošku (v tomto filme) určité typy stereotypov, no nemôžem povedať, že by tam nebol nejaký charakter. Myslím si, že ale zaujímavejší je tu humor, ktorý funguje skvele. Na tomto filme sa dá celkom slušne pobaviť. A rovnako má v sebe dobrý odkaz ohľadom priateľstva. Ak ste fanúšikovia projektu, tak je to pre vás určite povinnosť... a ak nie, tak sú tu veci, ktoré určite môžete oceniť. Takže za mňa hovorím filmu - Áno. Hodnotenie: B ()

Reklama

dokomall_159 

všetky recenzie používateľa

Deník malého poseroutky z roku 2021 je takový střed filmu, miluju knížky z Deníku malého poseroutky. Ty scény s bratrem Rodrickem jsou dobré, ale animace je hrozná. Lepší animaci má Luca, ale zpátky k Deníku malého poseroutky. Jediná dobrá předloha je Rodrick, který hraje v kapele, ale nemá dobrý vztah se svým bratrem. Ve dvojici se to ale dobře vyvíjelo. Některé scény tam byly zdlouhavé. 5/10 ()

BOURQUE 

všetky recenzie používateľa

Krátka a nie príliš ambiciózna animovaná komédia o známej situácii (predovšetkým vo verzii USA) – dvojica mladých žiakov, mimochodom najlepší priatelia, sa ocitne na strednej škole. Neustále súperenie byť „najviac cool“ osobou na škole samozrejme naruší ich priateľstvo. Nič nečakaného, nič prekvapivého s klasickými schémami charakterov jednotlivých postáv. Jednohubka ako hrom. Osobné hodnotenie: 71% (***) ()

Janega 

všetky recenzie používateľa

Hraná verzia Denník slabocha (2010) ma bavila, lebo aj napriek tomu, že sa jedná o detský film, mal v sebe určitý šmrnc, čo aj mňa dospeláka dokázal pobaviť. Tomuto animáku ten šmrnc chýba, a to napriek tomu, že scénky sa opakujú. Možno keby som mal nejakých 8 rokov a bol fanda knihy dal by som vyššie hodnotenie, takto sú to neobjektívne dospelácke 2 hviezdy a aj to by som najradšej znížil za tú tuctovú 3D animáciu. ()

Galéria (58)

Zaujímavosti (4)

  • První plně animovaný film Deníku malého poseroutky. (LUKICKK)
  • Tvůrce Jeff Kinney původně oznámil animovaný seriál „Diary of a Wimpy Kid“. Z neznámých důvodů byl změněn na nový animovaný film. (LUKICKK)
  • Scéna v traileru ukazuje Grega, jak tlačí obrovskou sněhovou kouli. Tato scéna ve filmu nebyla použita. (LUKICKK)

Reklama

Reklama