Reklama

Reklama

Švagor je magor

  • Česko Švagr (viac)
Trailer

Obsahy(1)

Prudérny politik Roger (Taran Killam) plánuje požiadať dievča svojich snov Gwen (Gillian Jacobs) o ruku v dome jej rodiny pri jazere. Všetko sa ale zvrtne, keď spozná svojho potenciálneho švagra Todda (Bobby Moynihan) - táborového poradcu na plný úväzok so srdcom zo zlata a bláznivým zmyslom pre humor, ktorý sa túži stať Rogerovým najlepším priateľom a nakoniec ho zatiahne do radu nešťastných udalostí. Kým sa Roger snaží počas príšerných rybárskych výprav, lietania s tryskovým batohom nad vodnou hladinou a muzikálov pojednávajúcich o histórii Spojených štátov postaviť na odpor, uvedomí si, že stať sa súčasťou novej rodiny môže byť ťažšie, než sa domnieval. (TV Markíza)

(viac)

Videá (2)

Trailer

Recenzie (19)

teplic 

všetky recenzie používateľa

Dôkaz, že môžeš aj celý SNL cast obsadiť do filmu a môže z toho vyliezť takáto vtákovina. Keď by bolo po mojom, švagor by dostal cez piču niekoľkonásobne viac a na záver by sa utopil. Aspoň raz by mohol vzniknúť film, kde satisfakciu dostane ten prudérny, upjatý a akože-seriózny trtko a nie hyperaktívny, otravný, ale dobromyseľný čurák. Podaktoré jouky v pohode, ale väčšinou nevtipné. A džilijen džekobs nevie hrať, ha. ()

P1tr 

všetky recenzie používateľa

Film disponuje velmi sympatickým obsazením, které je bohužel uvrtáno do nepovedeného scénáře, který pracuje s ohraným tématem, které se nedaří vtipně rozehrát a dynamika ústředního konfliktu byla již mnohokrát zpracována v jiných filmech mnohem lépe. Brother Nature nabízí přesně dva vtipné momenty a ve zbytku jde o velice línou komedii, jejíž neobjevný humor často spočívá pouze v šílených výrazech a gestech herců. Celé to působí nízkorozpočtově a v několika chvílích přímo amatérsky a z materiálu je cítit únava a zoufalost, která se přenesla i na herce, kteří nedokáží být příliš přesvědčiví. Na snímek jsem se díky osazenstvu celkem těšil, ale odcházel jsem od něj velmi zklamán. ()

Reklama

kaylin 

všetky recenzie používateľa

Nějak se mi tahle komedie prostě líbila. Todd je skvělá praštěná postava, která má výborné nápady a v některých fázích vymýšlí vážně parádní šílenosti. Roger je pak díky tomu ve skvělém kontrastu. Scéna s rybou je naprosto nezapomenutelná, stejně tak i záchrana na jezeře. Nenápadné, ale příjemné pokoukání. ()

ARI50 

všetky recenzie používateľa

Nespočet podobných komedii už tady je, člověk se trochu zasměje pobaví a jednou zas čas jsi to i pustí. Rodinka rozhodně povedené plna dobré nálady, a jak už to bývá vám se to nelíbí a na konci jsi uvědomíte jak to bylo supr klasika. ()

HorrFi 

všetky recenzie používateľa

Nic novýho pod sluncem to neni, ale svůj účel to jakž takž splnilo.. tenhle typ komedií mam docela rád.. neurazí ani nenadchne, ale jako večerní oddechovka to byla dobrá volba.. ()

Galéria (14)

Reklama

Reklama