Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po pomstě za vraždu své rodiny je bývalý voják propuštěn z vězení a naverbován stínovou vládní agenturou. (TommyZR)

Recenzie (13)

Wacoslav1 

všetky recenzie používateľa

Režisér Sesma ani v tomto případě svůj stín nepřekročil a nepomohlo tomu ani to, že tady má Lundgrena s Adkinsem. Hlavní hrdina moc charizma nepobral a akce je tuctová.  Ne úplně špatná, ale ani nic co by mě oslnilo. No jak jsem psal jsou tu dva moji oblíbenci, tak asi za každého z nich dám po jedné hvězdě. Za víc to nestojí.35% ()

Lacike 

všetky recenzie používateľa

Je by som nesúhlasil s Wacíkom a podľa mňa vďaka Adkinsovi Sesma o stupienok prekročil svoj shitný tieň. Zápletka filmu je neoriginálna (pripomenulo mi to napríklad nedávny skvelý The Contractor), ale podaná strašne. Strašne dlho trvá, kým sa film dostane k ústrednej línii o zlej organizácii Sekcia 8 a dovtedy nekonečne sledujeme súkromný život hlavného hrdinu a príkoria, ktoré sa mu dejú. Bohužiaľ dejová omáčka je nefunkčná. Herci hrajú mizerne, hlavný hrdina má mínusovú charizmu a počúvať dialógy je rovnaká extáza ako počúvať škrípanie nechtov po tabuli. Hlavným plusom filmu je tentoraz evidentná snaha tvorcov natočiť za pár drobných cool béčko. Tých pár akčných scén je relatívne ok. V prestrelkách sa používa pušný prach namiesto digitálnych jednotiek a núl, ale pôsobia dosť chaoticky a ani takticky to nie je žiadna sláva. Teda pokiaľ tam nejaká taktika bola. Najlepšie sú bitky v ktorých sa objaví britský terminátor, ktorý ide po krku hlavného hrdinu. Až som mal pocit, že si tie bitky natočil sám Adkins. O toľko prevyšujú zvyšok filmu. Nepredvedie síce žiadne komplikovanejšie chvaty (mám pocit, že už na ne začína byť starý), ale dobre sa na tie bitky pozerá a sú jedným z dôvodov, prečo tento film aspoň z rýchlika preklikať. Jeho výskyt je ale skoro na úrovni camea. Ďalším pánom na holenie, ktorý to neodflákol je Lundgren. V akcii je už asi nepoužiteľný, ale jeho charizma je stále obrovská a svojím prejavom zatienil všetkých ostatných. Takže tento film by som odporúčil len ľudom, ktorí stále sledujú všetky tie podfinancované Willisovky, Gibsonovky atď. Oproti nim to je o triedu lepšie. P.S: Jeden z extrémne hnusných hercov, ktorý sa tam objavil mal hlas úplne identický ako Mickey Rourke. Keď som zatvoril oči, tak som mal pocit, že to je on. Ale akonáhle som ich otvoril, tak som videl znudenú príšeru. Divné. 4/10. ()

M.i.k.e 

všetky recenzie používateľa

válečnému veteránovi je jakýmsi gangem zabita rodina. Během asi třiceti vteřin se pomstí a během dalších třiceti je venku z vězení, přičemž je naverbován svým bývalým velitelem Dolphem Ludngrenem do jakési tajné vládní agentury. Dál už to je standardní ne moc zajímavé béčko a nezachrání to ani přítomnost Scotta Adkinse a už vůbec ne pidi role Mickeyho Rourka, u nějž se dost dlouho váhal jestli je to vůbec on, protože vypadá čím dál hůř...35% ()

Johnny.ARN 

všetky recenzie používateľa

Neuveritelné, že ešte v dnešnej dobe sa dokážu natočiť takéto Cčkové sračky, jak po stránke obsadenosti, výpravy, tak aj po stránke príbehu. V osemdesiatkách na vhs takéto filmy boli in. Ale keby to do piči aspoň malo nejakú logiku, ale nemá. Adkins síce dvihol nohu, ale tak no, držali ho na uzde. Jedna upotená, obligátna za kozičky. 1 z 5 ()

JohnSmith 

všetky recenzie používateľa

Ohraná písnička by nevadila, kdyby se na to dalo koukat. Akce špatná, herci příšerní. Jediný, na koho se dá koukat je Adkins a to je taky důvod jedné hvězdy. ()

borec999 

všetky recenzie používateľa

Sesma dostal k dispozícii doposiaľ zrejme najnabušenejší cast béčkových hercov aký kedy mal, ale znova z toho nevyťažil ani len priemerný akčňák. Čo sa týka hercov, tak nikto zo známych béčkových mien nemá hlavnú úlohu, tú má pre mňa osobne neznámy Ryan Kwanten, ktorý ma teda príliš neoslnil. Lundgren má vedľajšiu postavu a cca 15-20 minút a neurazil by som sa keby mal viac priestoru i akčných scén (tá jedna 5 sekundová bitka je žalostne málo). Adkins hrá nevýraznú postavu, času na obrazovke má podobne ako Dolph a našťastie v akcii má viac priestoru a v tomto ohľade to ťahá nahor ako vždy (aj keď na jeho pomery sú bitky - v porovnaní napr. s takým Undisputed, tiež maximálne priemerné). Rourke je tak preplastikovaný, že sa mu už nehýbe väčšia polovička tváre, ale vlastne ma svojim výkonom nijako neurazil, no a LaSardo tu má len miniatúrnu úlohu. Dej je bežná rutina prekrývaná pár logickými nezmyslami, natočené je to bez väčšieho nápadu, akcia je nemastná neslaná (negatívne vyčnievajú najmä žoldáci ktorí v kľude nedokážu sampalom trafiť nekrytého protivníka na 5-10 metrov). Section Eight by  potreboval dopilovať scenár, zmeniť režiséra a lepšie využiť na pomery béčkových filmov vcelku kvalitné obsadenie hercov, ktoré má. Potom by bol aspoň priemerným béčkom, takto je to tak na 2,5* a 45% ()

kenkaku 

všetky recenzie používateľa

Rourek, Lundgren a Adkins v jednom filmu? Jako Expendables! Co by se tedy mohlo podělat? No… bohužel vše (včetně Rourkova obličeje… sakra co se to s ním stalo!?). Prvních pár minut v Iráku vypadá perfektně. Pak se poskočí v čase o 5 let. Pak zase o 5 měsíců. Do toho flashbacky… styl vyprávění tragédie. Do toho ty zcela debilní zvraty. Na to že film je v polovině, hlavní lákadlo (zmíněná trojice) máme skóre: Mickey - 1,5 minuty, Dolph - 2,5 minuty, Scott - 0. Když už konečně přijde na scénu (Adkins) chová se jako debil (a ne jako prvotřídní zabiják) a to má celkem nějaké 4 scény. Když to shrnu: hlavní postava bez charisma, děj otravně vyprávěný nebo nudný, známá jména jen jako kulisy do počtu s minimálním časem na obrazovce. Na YouTube bych to nazval clickbait. ()

warrenur odpad!

všetky recenzie používateľa

Takyto film natocis, ak si bud fanusik, ale nemas slusneho scenaristu, alebo ked dufas, ze divaci nepouzivaju rozum alebo nedavali pozor v skole na hodinach fyziky. :) Pripadne len preto, ze tocis iba brak a budes ho tocit, kym sa da. Hroza. Najneskor v druhej Adkins-ovej scene, ked si striela na ulici, vam to musi dojst. Alebo, ak si uvedomite, ze vsetci ti "profici" automaticky "miss-nu" prvy vystrel, ci nemaju sluch, ked ich z blizka niekto "prekvapi". A ano, ked som videl tie mena hercov, obaval som sa. Avsak zaroven dufal, ze to bude akcak typu tych, ktore som videl ako nastrocny. Zial, uz spomenute a absencia elementarnej logiky biju do oci. Strasne. Za vsetko mohla moja obcasna nostalgia za zanrom rokov 80-90-tych. Mal som si pockat najskor na par hodnoteni. :) ()

cerdax2 

všetky recenzie používateľa

Pohadka o tom, jak chudy Jake ke stesti prisel ... ale prevypravel to Babica s Ladou Hruskou ;). Jake je byvalej clen specialnich jednotek, prijde o svou rodinu, za to se pomsti a jde do basy. Trpi brutalnim post-trauma syndromem a to je udajne idealni zaklad pro zoldaka nejake super-agentury. No a dal uz ten veprovej gulas bez masa a koreni nema smysl popisovat. Jako tresnicka na dortu je Jakovo stigma - mezi scenami ruzne se objevujici a zase mizici sramy na obliceji :P. A jako super bonus je tam blob predstirajici, ze je Mickey Rourke ci je tomu naopak (tezko rict)? 30% ()

Kushina 

všetky recenzie používateľa

Bylo v tom cítit hodně béčkové (čti céčkové) režie. Herecké výkony nic moc, když teda pomineme Adkinse a Lundgrena, kteří ale zahráli minoritní role. Příběh... No nedával extra smysl, ale v rámci akčního béčka se to dalo zkousnout. 45% ()

mdf 

všetky recenzie používateľa

Začátek dobrý,pak nelogičnosti a na konec,béčko,jako vymalovaný.Jedna hvězda za Adkinsna.Rourke už je tam jen do počtu a člověk by ho ani nepoznal. ()

Reklama

Reklama