Reklama

Reklama

Dom pri močiari

  • USA A House on the Bayou
Trailer

VOD (1)

Manželia Jessica a John Chambersovci sa po odhalení mužovej nevery rozhodnú zachrániť svoj vzťah aj rodinu. Jessica sa nechce rozviesť, ale má tri podmienky – manžel preruší kontakty s milenkou, o jeho nevere sa nikdy nedozvie ich dospievajúca dcéra Anna a všetci traja pôjdu na spoločnú dovolenku do odľahlého sídla v Louisiane, aby obnovili narušené vzťahy a zblížili sa ako rodina. Keď ich však jedného večera navštívia nepozvaní a podozrivo priateľskí susedia, víkend naberie zlovestný spád. Na povrch vyplávajú temné tajomstvá a ich krehké vzťahy, jednota, súdržnosť a solidarita sa začnú rozpadávať. Jedno je však isté - na túto dovolenku v Luisiane nikto z nich do smrti nezabudne. (TV JOJ)

(viac)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (46)

J*A*S*M 

všetky recenzie používateľa

Moc pěkně řemeslně zpracovaný a konceptuálně zajímavě vymyšlený hororový home invasion thriller, který se do vyvanulého subžánru snaží přinést něco trochu nového. Zároveň je ale podle mne příliš doslovný - působivější by bylo nechat to mystérium v náznaku. A postavy mi nepřišly jako živí lidé, spíš jako figurky, které se chovají tak, jak scenárista zrovna potřebuje. V rámci letošní konkurence ale určitě mírný nadprůměr. ()

oveckaoa 

všetky recenzie používateľa

Nemělo by být připsáno v žánru i mysteriózní vzhledem ke konci? Ženská zjistí, že jí chlap zahýbá  se svou studentkou (ne, že bych se mu divil ta studentka byla proti jeho ženě překrásná) a jelikož nechce rozvod navrhne mu dovolenou kdesi v baráku. Tak tam dojedou poznají jakéhosi dědka co tam prodává a jeho syna pozvou je na večeři a ti  je pak přepadnou (dál nebudu spoilerovat). Námět je dobrý bohužel to kazí herci kromě toho kluka za nic nestojí dcera vypadá divně a neumí si ani nalakovat nehty otec je takový nemastný neslaný a manželka je v permanentním módu, že je nasraná na všechno dědek je tam vyloženě do počtu. 60 procent ()

Reklama

tron 

všetky recenzie používateľa

Ono to vôbec nemuselo byť zlé, ale nedám tomu až 3*, lebo to napokon ani zďaleka nie je také dobré, ako mohlo. Prostredie parádneho domu v divočine je skvelé, ale drvivá väčšina sa odohráva v interiéri, takže divák nemá nič ako z divočiny, tak ani z krásne nadizajnového domu s bazénom a trávnikom. Je to celé také nejaké... o ničom. Kasting je akceptovateľný, ale žiadny zázrak. Po scenáristickej stránke čudo, ktoré je síce na jednej strane sympaticky nepredvídateľné, na druhej strane veľa vecí z toho nedáva žiadny zmysel. Ako keby by sa bili (minimálne) dve zápletky v jednom filme. Záverečný pokus o šokujúci twist je síce fajn, prikláňam sa k tomu, že sa mi skôr páčil, než nepáčil, ale opäť: ani z neho nič podstatné nevyplýva a navyše to spätne nedáva žiadny zmysel. Každopádne ak je tu niečo horor, tak práve finálny zvrat, predtým je to absolútne bežný triler s pársekundovými hororovými záchvevmi (divná izba). Takže nie, 2* sú tak akurát. ()

BROKEN_ 

všetky recenzie používateľa

Zajímavý horor, který má každou další minutou vydařenou atmosféru. Má to super twist a myšlenku. Bohužel největší problém filmu je, že je doslovný. Mělo si to zanechat to tajemno a neznámo, až do úplného konce.... těch posledních 5 minut tam být fakt nemuselo. Ale jinak, se za mě jedná o nadprůměrný horor, kde dojde na zajímavý zvraty. V letošním roce to řadím mezi ty lepší filmy v tomto žánru. Hodnocení mezi 6-7/10, musím ale dát 4 hvězdy, fakt jsem se bavil. :-) ()

EvilPhoEniX 

všetky recenzie používateľa

This House is definitely not on the Left! Doba, kdy vycházely Home invasiony s exploatačním nádechem jsou rozhodně pryč. Rape, Revenge, Gore už není moderní- tohle vše je vystřídáno za nudné dialogy a nahrazeno za Drama, které nefunguje, protože k tomu zde chybí dobře napsané postavy. 1 pěkná ženská, 1 gore scéna a poměrně zajímavý zvrat, tak to je zoufale málo i na mé požadavky. Většinu času se zde nic moc zajímavého a záživného neděje, chybí zde Home Invasion Terror, žádný pořádný Inferno, divočení, řev se zde nekoná, krví tvůrci šetří více než vínem, natočeno obyčejně, rozhodně žádný kamerový hrátky se nekonají. Chybí ambice i snaha šokovat a účel zabavit zde rozhodně taktéž nebyl. Neoslnilo, nebavilo, otrávilo. Příběh 3/5, Akce 2/5, Humor 0/5, Násilí 2/5, Zábavnost 2/5 Hudba 2/5, Vizuál 3/5, Atmosféra 3/5, Napětí 2/5, Emoce 2/5, Herci 3/5. 4.5/10. ()

Galéria (17)

Zaujímavosti (1)

  • Natáčanie prebiehalo od 22. marca do 19. apríla 2021 v New Orleans. (Arsenal83)

Reklama

Reklama